Carmen Brumă şi-a pus fanii în cap. Ce i-a deranjat pe internauţi atât de tare la iubita lui Mircea Badea. „Nu te ia jena?”

Ioana Bucur 05.11.2021, 19:55
Carmen Brumă şi-a pus fanii în cap. Ce i-a deranjat pe internauţi atât de tare la iubita lui Mircea Badea. „Nu te ia jena?”

Cu toate că a ales mereu să se ferească de conflicte în văzul lumii, alegându-și cu mare atenție aparițiile și postările, Carmen Brumă a reușit să își supere fanii. Oamenii au taxat-o dur.

Carmen Brumă, taxată pe Instagram

Este una dintre cele mai frumoase femei din România și, cu peste 200 de mii de fani doar pe Instagram, este și una dintre cele mai urmărite. În general, Carmen Brumă postează sfaturi și recomandări pentru o viață sănătoasă, devăluind câteva dintre trucurile la care apelează pentru a-și menține silueta de admirat.

Vedeta a reușit să își supere fanii din mediul online dintr-un motiv greu de crezut. Totul a început cu un mesaj postat de ea despre Halloween. Carmen Brumă a recunoscut că nu este adepta evenimentului împrumutat de peste ocean.

„Nu știu alții cum sunt dar, mie, când văd treaba asta cu Halloween-ul și „bohoo-ul” la români, mi se face o jenă…”, a scris Carmen Brumă, pe Instagram.

În timp ce unii internauți i-au dat dreptate, au existat și persoane deranjate de comentariul ei:

„Când faci reclamă la tot ce prinzi nu te ia jenă?”, „Copiii se distrează, nu înţeleg ce o luaţi aşa personal. Vă plac mâncarea şi hainele din import, filmele străine şi vacanţele în străinătate”, „Halloween-ul nu e pentru oricine”, „Jenă, de ce? Fiecare face ceea ce simte! Jenant, e atunci când spitalele nu au medicamente, când trebuie sa dai șpagă ptr. o chestie banala și nu numai. Pe bune? Sa ne bucuram de fiecare zi, cu tot ce aduce ea… ma gândesc! Picioare, haine avem cu toții! Aveam pretenții la tine, Carmen! Halloween? Ce e rău în asta? E bine asa!” -sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Carmen Brumă şi-a pus fanii în cap
Carmen Brumă

Mircea Badea, un nou episod cu Poliția

Și iubitul lui Carmen Brumă a trecut prin momente neplăcute în ultimele zile. Mircea Badea a fost la un pas să nu ajungă la timp la propria emisiune, după o întâlnire în trafic cu Poliția. În pasa de la Sinteza Zilei, cu Mihai Gâdea, prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat.

„Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP… După aia stă așa un pic și zice: „Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?””, a povestit prezentatorul.

Înainte de a continua, Badea a precizat că de fiecare dată când este oprit în trafic, evită orice interacțiune cu oamenii legii.

„Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât.

Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus”, a povestit Mircea Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...