Carmen Brumă, fotografii de colecție în costum de baie. Vedeta se bucură de o vacanță de poveste alături de Mircea Badea și fiul lor. GALERIE FOTO

Ioana Bucur 02.08.2022, 09:47

După un an de muncă a venit și momentul relaxării. Prezentatoarea se bucură de o vacanță fabuloasă în Grecia, alături de Mircea Badea și fiul lor, însă nu a uitat de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online. Carmen Brumă a postat câteva fotografii senzaționale în care apare în costum de baie, dovedind, din nou, că are o siluetă de admirat. Imaginile pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Carmen Brumă, apariție senzațională în costum de baie

Carmen Brumă a revenit recent pe micul ecran, ea alăturându-se echipei „Medicool” de la Antena 1. Vedeta, cunoscută de ani buni pentru stilul de viață sănătos pe care îl adoptă și pe care îl recomandă tuturor femeielor din România, a decis că a venit momentul să se odihnească, așa că și-a făcut bagajele și a plecat, împreună cu partenerul și copilul, într-o vacanță fabuloasă, alegând o destinație preferată de mulți conaționali – Grecia.

„Zakyntos, Grecia, zbor fără întârziere ?! A început bine vacanța”, a scris vedeta Antena 1 pe o platformă de social media, mesajul venind la pachet cu o fotografie cu ea în costum de baie.

Doar pentru că este în vacanță, nu însemnă că trebuie să își neglijeze silueta. Aproape zi de zi, Carmen Brumă postează în mediul online fotografii cu preparatele pe care le comandă la restaurante, construind astfel un meniu de vacanță pentru doamnele și domnișoarele care nu vor să se întoarcă din concediu cu kilograme în plus.

Totuși, nu mâncarea este cea care atrage atenția celor care îi urmăresc paginile de social media. Iubita lui Mircea Badea se bucură din plin de zilele de relaxare, publicând mai multe fotografii senzaționale în care apare în costum de baie. Vedeta, care recent a împlinit vârsta de 45 de ani, are o siluetă impecabilă. Imaginile pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Carmen Brumă, fotografii de colecție în costum de baie. Vedeta se bucură de o vacanță de poveste alături de Mircea Badea și fiul lor. GALERIE FOTO

Secretul unei prietenii de peste două decenii

De mai bine de două decenii, Carmen Brumă și Adina Halas sunt prietene de nedespărțit. Într-un interviu acordat recent jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro, Adina a dezvăluit care este secretul unei prietenii atât de lungi.

„Ca și într-o căsnicie, în orice relație normal că apar tensiuni. Numai că noi făceam o treabă foarte tare. O dată pe an, beam împreună o cafea explicativă. Ce însemna asta? Ne așezam frumos, cu cafeaua în față și puteam să stăm și câteva ore. Nu stăteam sub 3 ore niciodată. Spunea fiecare absolut tot ce a deranjat-o, fără să fie întreruptă de cealaltă, fără să ne contrazicem că e așa, că nu e așa, nu. (…)

Lucrurile astea ne-au ajutat foarte mult, ne-au apropiat foarte mult. La noi a fost o relație naturală, noi în timp am descoperit, de fapt, cât de compatibile suntem, cât de cu bună credință suntem una către cealaltă, cât de mult ținem una la cealaltă, cum ne afectează dacă cineva se ia de cealaltă, chestiile astea le-am avut pe parcurs”, ne-a povestit Adina Halas.

Urmăriți Impact.ro și pe