Care sunt, de fapt, numerele care sunt extrase cel mai des la Loto 6 din 49

Daria Petrescu / 27.05.2020, 20:50
Care sunt, de fapt, numerele care sunt extrase cel mai des la Loto 6 din 49

Conform statisticilor Loteriei Române, numărul 36 este acum pe primul loc în clasamentul numerelor extrase cu cea mai mare frecvenţă la jocul LOTO 6/49. Acest lucru, după ce ani la rând 13 a deţinut primul loc pe podium. Din  2005 până în prezent, au fost acordate 49 de premii mari. Acest lucru,  la categoria I a jocului LOTO 6/49

Care sunt numerele norocoase, cel mai des extrase

Potrivit datelor Loteriei Române, cel mai mare premiu la LOTO 6/49 a fost dat chiar acum trei ani. Aceasta este luna în care se câştigă cel mai des premiul cel mare la LOTO fiind luna decembrie.

Iată lista celor mai norocoase numere, extrase cel mai des la jocul LOTO 6 din 49.

– numărul 36 extras de 188 ori

–  13 extras de 182 ori

– numărul 33 extras de 179 ori

– 6 extras de 179 ori

–  5 extras de 177 ori

– numărul 9 extras de 175 ori

–  17 extras de 172 ori

– numărul 48 extras de 172 ori.

Anunțul făcut de Loteria Română despre reluarea extragerilor loto

„Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional. De asemenea,  a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română.

Menționăm că Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. Asta,  pentru implementarea în cel mai scurt timp și etapizat, a jocurilor loto online.

Loteria Română a închis sălile de loto imediat ce a fost anunțată starea de urgență

”Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, a mai specificat compania.

Loteria Română a închis sălile de loto imediat ce a fost anunțată starea de urgență în România. Pe data de 15 mai 2020, țara noastră a ieșit din starea de urgență. A pășit către stare de alertă pentru o perioadă de 30 de zile. Reamintim că în această perioadă, românii pot circula fără declarație pe proprie răspundere în interiorul localității. De asemenea,  și în zonele metropolitane. Zona metropolitană cuprinde și județul Ilfov.

Sfatul specialiștilor: Nu alege numere consecutive

Conform studiilor, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc. Așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI