Care este starea de sănătate a tatălui lui Mihai Tudose, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Fostul premier a confirmat vestea

Raluca Juncu 09.07.2020, 10:43
Care este starea de sănătate a tatălui lui Mihai Tudose, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. Fostul premier a confirmat vestea

Alertă de coronavirus la Brăila. Tatăl europarlamentarului Mihai Tudose a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus după ce a primit îngrijiri la domiciliu de la un cadru medical care s-a îmbolnăvit, la rândul său.

Ce se întâmplă cu tatăl lui Mihai Tudose

Tatăl lui Mihai Tudose, în vârstă de aproape 80 de ani, a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV-2. Apariția și instalarea virusului a fost identificată de către medicul Dorin Giol, de la Serviciul Județean de Ambulanță, care l-a tratat pe tatăl fosului premier. Medicul și-a făcut testul și a descoperit că este pozitiv, după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, în persoana tatălui lui Mihai Tudose, are coronavirus. Personalul medical de la Serviciul de Ambulanță de la Brăila se teme acum ca întregul locul să nu devină un focar de infecție de coronavirus.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, a declarat o sursă de la Brăila pentru ziarul Libertatea.

Starea de sănătate a tatălui fostului premier al României se dovedește a fi una extrem de delicată, în contextul unor boli cronice preexistente, specifice vârstei. Mihai Tudose nu a dorit să comenteze prea multe pe marginea acestui subiect.

În ultimele 24 de ore, în România au apărut 555 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, un record ngativ înregistrat de la debutul epidemiei în România și până în prezent. Acest lucru duce numărul total de cazuri de infecție la 30.175, în timp ce cel al deceselor la 1.817, potrivit celor mai recente informații transmise de Grupul de Comunicare Strategică. În Brăila sunt 253 de cazuri de coronavirus, înregistrate până la mijlocul acestei săptămâni, potrivit centralizărilor transmise de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Sursa foto: Facebook/ Mihai Tudose 

Urmăriți Impact.ro și pe