Care este numele de domnișoară al Danei Budeanu, de fapt. Mulți se vor amuza când vor auzi

Ana-Maria Tudor 14.08.2023, 10:47
Care este numele de domnișoară al Danei Budeanu, de fapt. Mulți se vor amuza când vor auzi

Chiar dacă este cunoscută în toată țara puțini oameni îi cunosc cu adevărat numele real al Danei Budeanu. Celebrul critic de modă și-a păstrat numele de domnișoară secret până acum, iată cum se numea Dana Budeanu.

Dana Budeanu se bucură de un real succes

Creatoare de modă și personalitate notabilă în spațiul public, a câștigat notorietate prin analizele sale asupra ținutelor vedetelor autohtone. Fără nicio ezitare, și-a exprimat opiniile în mod direct, fără să menajeze pe nimeni sau să fie afectată de reacțiile pe care comentariile sale le puteau provoca. După ce s-a retras de pe micul ecran, și-a continuat aparițiile în mediul online.

 

Un membru CNA dă de pământ cu Dana Budeanu
 

Emisiunea sa, „Verdict”, a devenit rapid un adevărat fenomen, atrăgând un număr impresionant de urmăritori încă de la primele sale ediții. Cu analize pline de profunzime și impact, Dana Budeanu a captivat publicul prin radiografiile pe care le-a realizat asupra societății românești.

Citește și: Dana Budeanu și-a înnebunit fanii, la 44 de ani. Cum a apărut vedeta, imaginile au devenit virale FOTO

Cu segmente variate precum „Amețitele și Mafioții”, emisiunea ei a reușit să stârnească și amuzamentul prin prezentarea într-o notă puțin exagerată a unor aspecte din viața anumitor oameni.

„Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată.

Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a explicat Dana Budeanu.

Care este numele de domnișoară al Danei Budeanu

Recent, Dana Budeanu și-a demonstrat capacitățile de observator subtil al aspectelor politice și sociale, folosind cu pricepere platformele de social media pentru a dezbate și critica deciziile adoptate de liderii țării.

Deși rămâne una dintre cele mai influente figuri din peisajul showbiz-ului românesc, numele real al Danei Budeanu a rămas în umbră, publicul și fanii acesteia neștiind cum o chema înainte de căsătorie.

Vezi și: Dana Budeanu, atac la Valeriu Gheorghiță după imaginile cu el și Monica Bîrlădeanu din BG: „Vom fi răzbunați”

Bruneta nu a fost inițial purtătoarea acestui nume de familie, ci l-a adoptat în urma căsătoriei cu omul de afaceri Radu Ioan Budeanu, cu care are două fiice. Chiar și după despărțire, a ales să păstreze numele de familie al fostului soț.

Înainte de a deveni Budeanu, numele său era Dana Guțilă. Decizia de a menține acest nume, cel mai probabil, a fost luată pentru a păstra coerența în spațiul public și, în același timp, pentru binele fetițelor, care au și ele numele tatălui. O alegere pe care multe mame divorțate o fac.

Urmăriți Impact.ro și pe