Care este, de fapt, adevărul despre relația dintre Alex Bodi și “amanta” rusoaică. Imaginea care îl dă de gol pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una tensionată, mai ales de la semnarea actelor de divorț. Cei doi au ajuns la notar, după un mariaj scurt, de câteva luni, pe data 10 martie 2020. Mai mult, blondina a acuzat nenumăratele episoade de violență ale soțului, printre motivele pentru care și-a dorit separarea.

Care este, de fapt, adevărul despre relația dintre Alex Bodi și “amanta rusoaică”?

La scurt timp după ce au ajuns la notar, Bianca și cel care urma să îi devină cel de-al doilea fost soț au avut printre motivele de scandal și acuzațiile fostei prezentatoare în ceea ce privește o amantă. Aceasta i-ar fi arătat pe telefon lui Alex Bodi un filmuleț, în care acesta apărea în ipostaze controversate, în timp ce dansa cu o brunetă.

Care este, de fapt, adevărul despre relația dintre Alex Bodi și “amanta rusoaică”. Imaginea care îl dă de gol pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi și Daria Radionova s-au “izolat” în aceeași cameră de hotel, din Londra

Deși a negat o asemenea veste, în prezent bărbatul se află în Marea Britanie, acolo unde locuiește și presupusa lui amantă rusoaică. Tânăra se numește Daria Radionova și are foarte multă notorietate în mediul online, în special pe Instagram. Afaceristul originar din Mediaș nu a mai așteptat și a plecat din România. Schimbările au avut loc la scurt timp de la divorțul oficial de Bianca Drăgușanu.

Ce îl dă de gol pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

“Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm.”, a povestit Alex Bodi, potrivit cancan.ro.

Totodată, cu doar o zi în urmă, fiecare dintre aceștia au postat câte o imagine, pe Instagram. În mod surprinzător, locul în care se află e același. Mai exact, ambii au surprins câte o ipostază, din unghiuri similare, cu ajutorul smartphone-ului,  dintr-o cameră elegantă de hotel. Alex Bodi și Daria au petrecut clipe romantice, pe parcursul micului dejun, în plină pandemie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI