Care este cea mai mare dorinţă a lui Stelian Ogică. Visul pe care vrea să şi-l îndeplinească chiar la 80 de ani (exclusiv)

Antonia Iacobescu 14.08.2021, 08:45
Care este cea mai mare dorinţă a lui Stelian Ogică. Visul pe care vrea să şi-l îndeplinească chiar la 80 de ani (exclusiv)

Stelian Ogică a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani, după ce a dezvăluit că i s-ar fi furat un bilet câștigător la Loto, în valoare de 1.000.000 de dolari. Anii au trecut, iar bărbatul mărturisea că s-a maturizat și că ar vrea să se așeze la casa lui. Din păcate, se pare că Ogică cam are ghinion în dragoste.

Stelian Ogică speră să se cunune și la biserică

“Am avut până la această vârstă trei cununii la Starea Civilă, însă nu am reuşit niciodată să ajung în faţa preotului, şi la Biserică. Unii ar putea vorbi de un blestem în ceea mă priveşte, dar eu nu cred în poveşti de genul ăsta. Mai degrabă îmi spun că pur şi simplu nu a fost să fie şi poate că aşa a fost mai bine pentru mine să se întâmple”, a declarat Stelian Ogică pentru Playtech.ro.

Deși s-a căsătorit de trei ori până acum, Stelian Ogică nu pare dezamăgit și speră că-și va găsi, într-un final, jumătatea.

“Nici la 80 de ani nu voi ezita să-mi împlinesc această dorinţă. Dacă va fi să fie la 80 de ani, atunci aşa va fi. Eu nu mă opresc din încercările mele şi o voi continua să o caut pe cea care crede, ca şi în mine, în dragoste, familie şi respect”, mai spune el.

S-a despărțit de iubită

Zilele trecute, Stelian Ogică s-a despărțit de iubita lui, Alice, deși trebuiau să se cunune civil. Schimbarea de look a bărbatului a declanșat o ceartă de proporții. Se pare că tânăra nu era mulțumită de faptul că Ogică s-a tuns prea scurt. Astfel, ar fi fost nevoit să apară în pozele de la nuntă cu mirele chel, comparându-l cu un pușcăriaș.

Enervat, Stelian Ogică a decis să anuleze nunta, iar cei doi s-au despărțit, scrie Spynews.

“Ar fi trebuit să ne luăm chiar în această primăvară, de Ziua Femeii, dar s-au întâmplat nişte lucruri care au dat toate peste cap. Mai întâi, m-am tuns prea scurt. Nu ştiu de ce, dar am rugat-o să amânăm vreo trei săptămâni, ca să-mi mai crească podoaba capilară. Iar în săptămânile astea am ajuns la nişte discuţii în urma cărora am realizat că viitorul nostru împreună nu există. Însă sunt sigur că, undeva, pe lumea asta, există cineva potrivit şi pentru mine!”, a mai conchis el.

Cum s-a îmbogățit Stelian Ogică

Stelian Ogică a mărturisit că a intrat în domeniul construcțiilor și că a reușit să ridice, dar și să vândă un cartier cu nici mai mult, nici mai puțin de 21 de vile, în apropierea Capitalei.

”M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri.

Nu mai sunt Stelian Ogică de altădată. Adio petreceri, adio cluburi, adio nopți pierdute, adio femei. Astea toate sunt pe interes, multe chiar perverse, nu mi-e frică s-o spun. Or, Ogică de azi nu mai este copilul de ieri‘‘, a declarat Stelian Ogică pentru Impact.ro.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe