Care e secretul lui Irinel Columbeanu în iubire. Aşa a cucerit atâtea femei frumoase (exclusiv)

Nicu Stan 16.02.2022, 15:46

S-a aflat care este secretul lui Irinel Columbeanu în iubire. Cu asta a reușit să cucerească atâtea femei frumoase. Fostul om de afaceri a spus cu gura lui cu ce a reușit, de-a lungul timpului, să se facă iubit numai de femei frumoase, în contextul în care nu este vreun Făt-Frumos. Banii ies din discuție.

Cu ce a cucerit Irinel Columbeanu femeile frumoase pe care le-a avut. A spus secretul său lumii întregi

Sinceritatea este arma cu care Irinel Columbeanu a cucerit femeile care i-au picat cu tronc, scrie playtech.ro. Astfel, Irinel Columbeanu a ales să repovestească în propria carte o serie de momente speciale ce i-au marcat viața.

Scena în care Irinel Columbeanu o cere în căsătorie pe Monica Gabor, unul dintre momentele memorabile ale vieții lui, este inclusă în cel de-al doilea volum al trilogiei pe care cunoscutul om de afaceri s-a hotărât s-o lanseze în viitorul apropiat.

Irinel Columbeanu s-a iubit si cu o eleva de liceu
Irinel Columbeanu s-a iubit si cu o eleva de liceu

„Istoriile unui vehement. Trilogia unui paradox”

Totul a avut loc ca într-un scenariu de film, în decorul unui restaurant select, în preajma zilei naționale și cu un personaj central, Ili, aproape copleșit de emoții.

Totul este redat în  „Istoriile unui vehement. Trilogia unui paradox”, din care au apărut deja la editura Neverland, primele două volume, „Ipocrația” și „Apofenia”, cel de-al treilea, „Chintesența”, fiind programat să vadă lumina tiparului cel mai probabil în luna mai a acestui an.

Ilinel, personajul principal

Irinel Columbeanu susține că i s-a părut „mult mai decent” ca firul vieții sale să fie depănat din perspective neutre, decât din cea a propriei viziuni, chair dacă asta se întâmplă. Așa se face că personajul principal al trilogiei „Istoriile unui vehement. Trilogia unui paradox” se numește Ilie Colbeanu, nu Irinel Columbeanu, fiind alintat de către mama sa cu apelativul Ilinel.

El a explicat și maniera în care a inventat titlurile primelor două volume. Cel dintâi este inspirat din ipocrizia ce a acaparat țara întreagă după evenimentele ce au schimbat istoria în decembrie 1989, iar cel de-al doilea fiind inspirat dintr-un cuvânt englezesc ce i-a atras atenția în serialul britanic „Gambitul damei”, difuzat de un cunoscut serviciu de difuzare online de seriale și filme de televiziune pe bază de abonament.

Cum a prezentat-o pe Monica Gabor părinților lui

Autorul nu a uitat să includă nici scena în care decide să le prezinte părinților viitoarea noră, apelând la diverse trucuri care să le ofere acestora indiciul că urmează un moment cu totul special din viața lui.

„În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malt whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui de când acesta fusese în Scoția la prezentarea platformei lor marine de extracție a țițeiului din Marea Nordului… Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lem de trandafir…își drese glasul și i se adresă mamei: , spuse el arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră. Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul Henri Coandă din Bacău”, fragment din cartea despre viața lui Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe