Care a fost marea dorință a lui Cornel Galeș. Ce se întâmplă după moartea acestuia

Diana Radu 03.12.2019, 15:05
Care a fost marea dorință a lui Cornel Galeș. Ce se întâmplă după moartea acestuia

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete care și-a pierdut viața în urma unui accident rutier în Spania, s-ar putea să nu poată fi înmormântat în țară, deoarece repatrierea trupului este extrem de costisitoare. Care a fost ultima dorință a lui Cornel Galeș?

Ultima dorință a lui Cornel Galeș. Ce și-a dorit atât de mult fostul soț al Ilenei Ciuculete

Moartea Ilenei Ciuculete l-a afectat drastic pe Cornel Galeș, povestește nașa de cununie a celor doi, Doina Belu. Atât de mult încât suferința din sufletul lui Cornel nu s-a stins niciodată, iar din acest motiv acesta a decis că trebuie să-i fie alături și după moarte. În acest sens, Cornel și-a cumpărat un loc de veci, chiar lângă cel al soției sale.

Cornel Galeș și-a dotit să fie înmormântat lângă Ileana Ciuculete. Sursă foto: Revista Teo
Cornel Galeș și-a dotit să fie înmormântat lângă Ileana Ciuculete. Sursă foto: Revista Teo

Doina Belu, spune că Cornel Gașeș i-a mărturisit că acesta a plantat mai mulți copaci și mai multe flori pe locul de veci pe care și l-a cumpărat, însă toate s-au uscat în cele din urmă. Cornel a interpretat la vremea aceea acest semn ca un fel de premoniție.

El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: >” , a declarat Diona Belu.

Așadar, ultima dorință a lui Cornel Galeș a fost aceea de a fi înmormântat alături de sufletul său pereche, Ileana Ciuculete. Însă, nașa de botez a celor doi a declarat că nu știe dacă acest lucru va fi posibil având în vedere prețul extrem de ridicat pe care trebuie să-l plătească familia pentru repatrierea trupului.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș ar putea să nu ajungă acasă

Doina Belu a mai declarat că Viviana, femeie cu care Cornel Galeș își refăcuse viața în Spania, a început deja demersurile pentru repatrierea trupului. Problema este că aceasta nu este rudă de sânge cu Cornel, ceea ce o împiedică să ducă până la final toate demersurile. În plus, prețul pentru repatrierea trupului ar putea să ajungă și până la 11.000 de euro, însă prețurile diferă în funcție de țară.

Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș. Sursă foto: Cancan
Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș. Sursă foto: Cancan

„Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât. O să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, a declarat Doina Belu.

Urmăriți Impact.ro și pe