Cardurile de bonuri de masă se schimbă. Ce vor face românii cu cele vechi

Iancu Andreea 21.10.2021, 10:01
Cardurile de bonuri de masă se schimbă. Ce vor face românii cu cele vechi

Această lună vine cu schimbări importante pentru românii care primesc bani pentru masă, în afara sumelor de salariu. Cardurile de bonuri de masă se schimbă, conform uneia dintre cele mai puternice companii din domeniul beneficiilor extra-salariale și de îmbunătățire a calității vieții angajaților. Românii au fost anunțați ce schimbare notabilă va avea loc precum și ce vor putea face cu cele vechi, după intrarea în uz a celor noi.

Cum se schimbă cardurile de bonuri de masă

Sodexo România este lider de piață pe segmentul beneficiilor extra-salariale și a anunțat de curând că schimbă cardurile de bonuri de masă cu unele și mai prietenoase. Astfel, compania a prezentat noile carduri de masă Gusto Pass, care prezintă un design nou și modern. Practic, toate cardurile ce se vor emite de acum înainte vor avea o nouă înfățișare și vor putea beneficia de ele nu doar persoanele nou venite, ci și beneficiarii vechi.

Se pare că la alegerea noului concept vizual au fost luate în calcul valorile produselor companiei, exprimând libertatea de alegere, simplitatea și flexibilitatea, evidențiînd beneficiul oferit, și anume prânzul. Noul aspect al cardurilor de masă se integrează în lumea digitală, aplicația mobilă, portalul online MySodexo, platforma de administrare a serviciilor, site-ul și aplicația 7card complet digitală, fiind modul în care compania încearcă să ofere mai mult confort și siguranță clienților.

Acum 5 ani am lansat primul produs digital Sodexo, cardul de masă Gusto Pass, un beneficiu care încurajează o dietă sănătoasă și oferă angajaților o experiență extraordinară. Am fost primii care au adus pe piață metode inovatoare de plată mobilă, aflarea PIN-ului digital, livrarea la adresa de domiciliu în timpul pandemiei și ne asigurăm că, în continuare, beneficiarii noștri vor avea posibilitatea de a experimenta noi servicii și soluții digitale împreună cu noul design al cardului, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

Cardurile de bonuri de masă se schimbă
Sodexo lansează Gusto Pass

Ce se întâmplă cu cardurile vechi

Deși Sodexo schimbă cardurile pentru bonurile de masă cu unele cu un aspect îmbunătățit, de această modificare vor putea beneficia inclusiv cei care sunt posesorii unui card deja. Astfel, beneficiarii vechilor modele vor putea utiliza în continuare, până la expirare, cardurile. Acestea vor prelua banii rămași pe cele vechi, sumele fiind transferate, păstrându-se totodată și codul PIN.

Peste un milion de utilizatori folosesc în prezent cardul de masă Gusto Pass, ceea ce ne arată interesul angajaților români pentru soluții digitale. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere, a adăugat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.