Când va fi lansat oficial noul iPhone 13. Apple este așteptat să aibă un eveniment special în luna septembrie

Emanuela Pană 04.09.2021, 17:15
Când va fi lansat oficial noul iPhone 13. Apple este așteptat să aibă un eveniment special în luna septembrie

Fanii gigantului din Cupertino așteaptă cu sufletul la gură lansarea oficială a noului Iphone 13, care se anunță a fi un smartphone spectaculos. Deși majoritatea cunoaștem informațiile pe care Apple se pregătește să le anunțe în cadrul evenimentului de lansare care are tradițional loc în luna septembrie, rămâne însă o necunoscută, și anume data la care va avea loc lansarea. Mai multe detalii găsiți în continuare.

Când va fi lansat oficial noul Iphone 13

Iphone 13, următorul model de telefon important pe care compania Apple se pregătește să-l lanseze, generează numeroase întrebări în piață, iar una dintre acestea ar fi dacă noul gadget va avea camere semnificativ mai bune. Alții se întreabă dacă bateria va ține mai mult, iar unii sunt curioși să afle dacă designul va beneficia de schimbări importante. Totuși, întrebarea care se găsește pe buzele tuturor este legată de data la care va fi lansat noul Iphone 13.

La fel cum au făcut-o și până acum, cei de la Apple nu au dezvăluit încă nimic despre mult așteptatul smartphone. În schimb, până vom primi informații concrete de la compania mamă, ne bazăm pe speculațiile care au invadat mediul online. Terminalul ar trebui devoalat la mijlocul primei luni de toamnă, iar cu un pic de noroc, va ajunge și în magazine după câteva săptămâni.

În ciuda faptului că nu știm încă exact când va ajunge pe piață noua gamă de dispozitive iPhone 13, avem câteva informații care sugerează că momentul va veni în curând. IT Home, un site de tehnologie din China, notează că Apple urmează să anunțe evenimentul de lansare în viitorul foarte apropiat și anume la începutul sau mijlocul lunii septembrie. De asemenea, data de lansare în magazine a noului Iphone 13 ar putea fi 17 septembrie.

Mai mult, se pare că pe lângă iPhone și probabil o nouă generație de Apple Watch, fanii companiei ar putea să primească și mult râvnita generație cu numărul trei a căștilor AirPods, modelul de bază din gama Apple. Acestea ar putea ajunge pe piață începât cu finalul lunii septembrie.

Având în vedere că în decursul anilor compania a demonstrat un program strict și obiceiuri care se repetă, nu este greu să intuim data la care va avea loc marele eveniment Apple. Dacă primele livrări de iPhone 13 vor fi făcute pe data de 17 septembrie, putem deduce că precomenzile vor începe pe 10 septembrie, cu o săptămână în avans, într-o zi de vineri.

Noul model de Iphone ar putea fi lansat în luna octombrie numai în cazul în care Apple va mai face unele modificări de ultimă oră, fapt ce ar putea să impună o amânare a începerii vânzărilor cu câteva săptămâni, însă acest lucru este foarte puțin probabil.

Citește și: Dezvăluiri despre iPhone 13. Un chinez a aflat felul în care va comunica noul telefon de la Apple

Cât va costa Iphone 13, comparativ cu Iphone 12

Iphone 13 ar putea veni cu un detaliu absolut șocant potrivit unor surse citate de CNET, și anume că ar putea fi ceva mai ieftin decât smartphone-urile lansate de Apple în 2020, decât iPhone 12.

Când va fi lansat oficial noul Iphone 13 și cum va fi prețul comparativ cu modelul precedent
Când va fi lansat oficial noul Iphone 13 și cum va fi prețul comparativ cu modelul precedent

Desigur că există și posibilitatea ca prețurile să rămână neschimbate, însă sursele CNET sunt optimiste. Astfel, se crede că Apple ar putea să coboare puțin valoarea de achiziție.

Chiar dacă majoritatea clienților de Iphone nu se poticnesc de preț când plănuiesc să își achiziționeze un nou smartphone, această particularitate reprezintă poate cel mai important aspect din mentalul colectiv când se poartă discuții cu privire la noul gadget.

După cum aminteam și mai sus, încă nu avem o dată de lansare oficială a noului model de Iphone, însă acest lucru nu reprezintă o barieră pentru site-urile de specialitate, care au început deja să facă speculații cu privire la prețul noului Iphone 13. La baza acestora stau anumite informații ajunge în online în ultima perioadă, precum și politicile anterioare ale Apple privind prețurile telefoanelor sale.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...