Când se lansează noua emisiune a Andreei Marin la TVR. Data exactă

Când se lansează noua emisiune a Andreei Marin la TVR. Data exactă

Andreea Marin a anunțat data exactă la care se va lansa noua ei emisiune, la TVR. Vedeta va apărea pe micile ecrane cu noul proiect, patru zile pe săptămână.

Data exactă la care se lansează noua emisiune a Andreei Marin la TVR

Andreea Marin a anunțat că ea și echipa ei se află în linie dreptă, pentru lansarea noii sale emisiuni, la TVR 2.

Mai exact, noua emisiune, ce se va numi ”Nu există nu se poate! cu Andreea Marin”, va fi lansată pe 12 octombrie. Se va difuza de luni până joi, de la ora 18:00.

”Ziua bună se cunoaște de dimineață! Nu v-am zis ca suntem pe ultima sută de metri? Intrăm în linie dreaptă și, pe 12 octombrie, începem!

Pregătim cu drag și spor toate detaliile: decorul emisiunii «Nu există nu se poate! cu Andreea Marin» e aproape gata, pozele pentru următoarea coperta se fac chiar acum, filmările pe teren curg zi de zi, grafica e solară și optimistă și proaspăt scoasă din cuptorul creației, pe scurt, mă bucur din plin că în curând intru din nou în casele voastre, de mă veți primi!

Dați de veste mai departe: din 12 octombrie, de luni până joi, seară de seară, o oră e a noastră împreună, chiar înainte de știri, pe TVR2: ora 18”, a scris Andreea Marin, pe internet.

Când se lansează noua emisiune a Andreei Marin la TVR. Data exactă

Andreea Marin, despre noua ei emisiune

În urmă cu trei zile, Andreea Marin a vorbit despre revenirea ei în televiziune, spunând că în această meserie, a cunoscut sentimentul de familie.

”Televiziunea unde pot spune că m-am născut în noua mea meserie (mă pregăteam pe atunci să devin informatician) este cea în care am cunoscut sentimentul de familie atâția ani frumoși și buni. Ea a trecut prin vremuri complicate, eu la fel, acum ne regăsim. Ce rămâne în suflet, nu se uită o viață”, a scris ea, pe internet.

De asemenea, Andreea Marin a publicat o fotografie cu ea, la începutul carierei sale în televiziune.

”În studioul știrilor din TVR de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu.

Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr”, a mai scris Andreea Marin.

Vedeta a fost moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize”, ce a fost difuzată de TVR 1, din anul 1999, până în 2007.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI