Când se căsătoresc Theo Rose și Anghel Damian. Anunțul făcut de vedeta Pro Tv. „Să fie în regulă cu copilul”

Anca Manolica 17.02.2023, 13:45
Când se căsătoresc Theo Rose și Anghel Damian. Anunțul făcut de vedeta Pro Tv. „Să fie în regulă cu copilul”

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți în luna iunie a acestui an, astfel că s-au gândit să facă nunta înainte ca micuțul să vină pe lume. Artista a dezvăluit ce planuri au cei doi și cum va arăta evenimentul cel mare. Așa cum este normal, micuțul va purta numele tatălui.

Theo Rose și Anghel Damian, planuri de nuntă

Cei voi viitori părinți sunt în așteptarea primului lor copil, care urmează să se nască în doar câteva luni. Astfel că, aceștia s-au gândit deja la nunta pe care vor să o facă înainte de venirea pe lume a fiului lor. Cu toate acestea, Theo Rose spune că dacă anunțul sarcinii a surprins pe toată lumea, nu vrea să se întâmple la fel și cu nunta, astfel că nu au de gând să se grăbească în acest sens.

Artista a povestit că atât ea, cât și iubitul său vor să facă cununia civilă înainte de evenimentul grandios, pentru ca micuțul să poarte numele tatălui. Întrebată dacă resimte cumva o „presiune” din partea familiei, Theo Rose a spus că părinții ei s-au extrem de tare, atunci când au aflat că familia se va mări.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a dezvăluit vedeta Pro TV, În cadrul unei emisiuni.

Theo Rose va deveni în curând mămică
Theo Rose va deveni în curând mămică

Vor să facă cununia civilă, înainte de a se naște fiul lor

Deși Theo Rose nu se declară o fire superstițioasă, ea spune că și-ar dori să aibă loc cununia civilă înainte de nașterea micuțului, pentru ca fiul lor să fie direct pe numele partenerului său.

Ba mai mult, jurata de la Vocea României a mai spus că nu ține neapărat să organizeze o mare petrecere pentru acest eveniment, fiind suficient doar să fie căsătoriți civil.

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Cât de gelos este de fapt Anghel Damian atunci când iubita sa Theo Rose filmează scene de amor pentru Clanul. Dezvăluiri din culisele serialului

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...