Când se bat Benny Adegbuyi și Badr Hari. Lupta anului nu își schimbă locul de disputare

Când se bat Benny Adegbuyi și Badr Hari. Lupta anului nu își schimbă locul de disputare

Vești bune pentru fanii sporturilor de contact. Luptătorul român de kickboxing Benny Adegbuy a făcut dezvăluiri despre meciul anului contra lui Badr Hari. El se declară încrezător că lupta va avea loc până la finele lui 2020. Locul în care se va disputa lupta rămâne neschimbat.

Benny Adegbuy, dezvăluiri despre lupta anului contra lui Badr Hari

Pandemia a afectat desfășurarea tuturor competițiilor sportive. Benny Adegbuy se pregătea intenst încă dinainte de apariția acesteia pentru meciul cu Badr Hari, care ar fi trebuit să se desfășoare pe data de 20 iunie, în orașul olandez Rotterdam.

Benny speră ca meciul să aibă loc în acest an, iar în privința locației, luptătorul român a declarat că va rămâne aceeași, astfel că lupta se va desfășura tot la Rotterdam.

”Ar fi fost cel mai important meci din cariera mea. Este cel mai faimos şi titrat luptător de kick-boxing din lume. A venit pandemia şi meciul de pe 20 iunie s-a amânat”, a declarat Adegbuyi la Look Sport.

”Promoţia caută acum o nouă dată şi sper să fie cât mai apropiată. Probabil în toamnă sau cel mai târziu în iarnă. Meciul ar fi trebuit să aibă loc în Olanda, la Rotterdam, şi ei sunt afectaţi acum”, a mai spus luptătorul român.

”Eu mă antrenez în continuare şi aştept programarea meciului. Am prieteni care şi-au luat deja bilet la meci, mă întreabă ce se întâmplă, dar sper să se rezolve cât mai repede”, a precizat Benny Adegbuyi.

Când se bat Benny Adegbuyi și Badr Hari. Lupta anului nu își schimbă locul de disputare

Ce dezavantaje consideră Benny că are în fața lui Badr Hari

Românul Benny Adegbuyi ocupă locul 2 în topul challengerilor la centura supremă deținută în continuare de Rico Verhoeven, fiind devansat doar de Jamal Ben Saddik. În același top, Hari este pe 3.

Înainte ca lupta să fie amânată, Benny a mărturisit că s-a gândit să apeleze la un psioholog pentru a putea trece mai ușor peste dezavantajul de a lupta în Olanda, țara natală a lui Badr Hari, dar și pentru a pregăti mai bine meciul.

Benny Adgbuy (35 de ani) se pregătește pentru marele meci cu antrenorul olandez Dennis Krauweel, cel care l-a format și îl pregătește pe Rico Verhoeven, actualul campion mondial al greilor în Glory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI