Când revine pe scenă Gabriel Cotabiță. Artistul a trecut peste problemele de sănătate (Exclusiv)

Andra Daoud 21.02.2022, 08:52

Gabriel Cotabiță s-a confruntat cu probleme de sănătate care l-au ținut departe de scenă în marea parte a anului trecut. Artistul a petrecut mult timp în spitale, unde s-a tratat mai întâi pentru Covid-19, după care au apărut și probleme ale tiroidei. Acum, cântărețul speră că perioada grea a trecut și și-a făcut planul pentru 2022.

Când revine pe scenă Gabriel Cotabiță

La aproape cinci luni de când Gabriel Cotabiță a ajuns pe mâinile medicilor din cauză că i s-a făcut brusc rău, artistul a dat un interviu în care a spus că se simte excelent în acest moment. Toamna trecută, el a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul repetițiilor. A stat o perioadă internat la spitalul Colentina, cu suspiciune de accident vascular tranzitoriu, însă din fericire, suspiciunile nu s-au confirmat.

Cotabiță și-a revenit rapid, iar în ziua în care a împlinit 66 de ani, a fost prezent la televizor, dovedind că se simte foarte bine. Acum, artistul a dat un interviu pentru playtech.ro și a spus că se simte foarte bine și că a depășit acea perioadă din viața sa.

Mă simt perfect. Totul e în regulă, vă rog să mă credeți. Nu am niciun fel de probleme și cred că am reușit să traversez cu bine iarna asta. În plus, anunț pe toată lumea că nu am niciun fel de restricții, așa că programul mi-l fac singur, după posibilități și nevoi profesionale”, a declarat cântărețul.

Când revine pe scenă Gabriel Cotabiță. Artistul a trecut peste problemele de sănătate (Exclusiv)
Gabriel Cotabiță a depășit cu bine problemele de sănătate

Simte lipsa concertelor

Pandemia și problemele de sănătate care l-au ținut departe de scenă pe Gabriel Cotabiță o perioadă îndelungată și-au spus cuvântul. Artistul recunoaște că îi este dor să cânte pentru public, însă nu știe când se va întâmpla acest lucru.

Nu pot să vă spun nimic pe tema asta. Și nici nu cred că voi avea ceva noutăți până spre finele lunii martie. De abia atunci, după ce va mai fi trecut și toată nebunia asta cu pandemia, voi ști ce și cum. Însă se va întâmpla, cu siguranță!”, a mai spus el.

În urmă cu aproape 7 ani, Gabriel Cotabiță a trecut printr-un moment de cumpănă. A suferit un atac cerebral, în urma căruia a stat în comă timp de mai bine de o lună, după care a urmat o perioadă lungă de recuperare. Problemele de sănătate l-au afectat destul de tare, însă artistul a făcut în așa fel încât fanii să nu simtă prin ce trecea:

Mi-a fost foarte greu luni de zile. Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo. Aveam momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid. De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine”, declara Cotabiță la vremea respectivă.

Urmăriți Impact.ro și pe