Când începe Lia, soția soțului meu sezonul 3? Anunțul făcut de Antena 1 pentru fanii serialului

Emanuela Pană 24.11.2023, 19:25

Veste bună pentru fanii serialului ”Lia, soția soțului meu”. Producția continuă cu un nou sezon. Filmările pentru sezonul cu numărul trei au început deja, iar actorii care fac parte din distribuție au făcut primele declarații. Află când începe Lia, soția soțului meu sezonul 3, un serial iubit de o mulțime de români.  

Când începe Lia, soția soțului meu sezonul 3? 

”Lia, soția soțului meu” este unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului. Urmărit cu interes și iubit de foarte mulți oameni, serialul a reușit să capteze atenția cu povestea Liei și a celorlalți protagoniști, precum și cu întorsăturilor de situație neașteptate.  

Prin urmare, nu-i de mirare că fanii așteaptă episoade noi. Iar vestea bună este că producția a fost reînnoită pentru cel de-al treilea sezon, potrivit anunțului făcut de producători. Al doilea sezon al serialului, lansat în luna august a acestui an se apropie de final, urmând a fi difuzate ultimele trei episoade. Serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la ora 20:30, la Antena 1. 

Filmările pentru sezonul trei al producţiei cu Ştefan Floroaica şi Ana Bodea (protagoniştii serialului) au început deja. Cu toate acestea, noile episoade vor fi difuzate anul viitor la Antena 1.  

”Este un lucru extraordinar că putem continua povestea Liei şi că publicul îşi doreşte să vadă în continuare acest serial la care se munceşte enorm. Această reuşită se datorează celor din faţa şi din spatele camerei, care pun mereu pasiune în ceea ce fac. Le mulţumesc pentru talentul şi dăruirea lor!”, declară Ruxandra Ion.

Citește și: Cine este iubitul Anei Bodea, actrița din Lia, soția soțului meu”. Este un cunoscut prezentator, tot de la Antena 1

Ce se va întâmpla în noul sezon Lia?  

Declarația lui Radu Grigore, șeful catedrei de scenaristică, oferă o anticipare intrigantă pentru noul sezon al serialului ”Lia”. Îndrăgostiții Lia și Petru vor continua să se confrunte cu numeroase obstacole, punându-și relația la încercare în dorința lor de a găsi fericirea. Noile episoade vor aduce o continuare tensionată și captivantă a poveștii lor. 

”Vă întrebaţi ce se mai poate întâmpla mai departe în Lia? Sincer, şi noi când am aflat că vom face şi sezonul trei. Şi pentru că primele două sezoane nu au fost tocmai liniştite pentru cei doi îndrăgostiţi, vă pot spune că nici de acum înainte nu va fi altfel.

Rămâne să vedeţi câte obstacole mai au Lia şi Petru de înfruntat ca să fie fericiţi!”, a dezvăluit şi Radu Grigore, care, împreună cu Bianca Mina şi Ruxandra Ion, semnează scenariul proiectului. 

Vezi și: Oana Zara s-a sărbătorit pe platourile de filmare ale serialului Lia, soția soțului meu”. Unde a ieșit apoi cu iubitul : Ne-am pierdut amândoi vocea” VIDEO EXCLUSIV

”Ne vedem în curând cu un sezon plin de provocări, suspans şi iubire” 

Ana Bodea, actrița care o interpretează pe Lia, se declară încântată de reînnoirea serialului pentru sezonul trei, văzând acest lucru drept o oportunitate de creștere și evoluție alături de echipa sa. Actrița promite un sezon plin de provocări, suspans și multă iubire.  

Cand incepe Lia, sotia sotului meu sezonul 3?
Lia, sotia sotului meu, sezonul 3, va debuta in 2024

”Am fost extrem de încântată atunci când am aflat că serialul va fi reînnoit pentru sezonul trei. Pentru mine este încă o oportunitate să progresez, să cresc şi să mă dezvolt alături de o echipă minunată, aşa că abia aştept. Nu am putut să nu mă gândesc la cum vor reacţiona fanii serialului atunci când vor afla, cred ca toţi aşteptau cu nerăbdare această ştire. Deci, ne vedem în curând cu cel de-al treilea sezon, un sezon plin de provocări, suspans şi iubire”, a spus Ana Bodea, conform paginademedia.ro

La rândul său, Ştefan Floroaica (Petru), a declarat următoarele: „Mă bucur aşa de tare că am început deja treaba pentru cel de-al treilea sezon, semn că acest serial a prins foarte bine la public. Pe această cale vreau să le mulţumesc tuturor celor care ne susţin şi ne urmăresc de mai bine de un an de zile. Pentru mine, timpul a trecut imediat.  

Parcă ieri luam castingul şi azi deja filmez la sezonul trei. Ce pot spune despre acest nou sezon este că vă va surprinde, cu siguranţă, pe toţi. Pe lângă faptul că vor apărea noi personaje, avem parte şi de o schimbare radicală a unui personaj-cheie”.  

Producţia semnată de Ruxandra Ion este o adaptare a formatului turcesc ”Asla Vazgecmen” (”Niciodată nu renunț”), difuzat și în România de postul TV Happy Channel. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...