Când începe iUmor 2022. Surpriză mare la masa juraţilor. Cine se alătură echipei

Badea Violeta 03.02.2022, 14:54
Când începe iUmor 2022. Surpriză mare la masa juraţilor. Cine se alătură echipei

Veste bună pentru fanii emisiunii iUmor! Show-ul menit să-ți aducă multe zâmbete pe buze revine la Antena 1 cu cel de-al 12-lea sezon. Producătorii au pregătit și câteva surprize pentru admiratorii emisiunii. Se pare că o celebritate se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo. Află în continuare despre cine este vorba și când începe show-ul mult așteptat de români!

Noul sezon iUmor este pe cale să înceapă

iUmor este unul dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1, iar fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare numerele de umor.

Spre bucuria acestora, anunțul începerii celebrului show a fost făcut în mod oficial de producători. Așadar, cel de-al 12-lea sezon iUmor va debuta pe data de 11 februarie, iar telespectatorii vor avea parte de noutăți senzaționale.

Se pare că Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu vor mai fi singurii jurați, urmând ca acestora să li se alăture și două mari actrițe. O altă veste fantastică este aceea că filmările pentru noul sezon au început deja și sunt programate peste 14 zile de filmare.

De asemenea, noul sezon promite să aducă, din nou, pe scenă personaje istorice și invitați speciali, care vor demonstra că umorul nu are limite.

Cine se va altura celor trei jurati
Cine se va altura celor trei jurati

Cine se va alătura juriului

Așa cum am precizat și mai sus, cel de-al 12-lea sezon al emisiunii iUmor vine cu o noutate. De acum încolo, cei trei jurați consacrați vor avea un al patrulea coleg.

Acesta se va schimba la fiecare ediție, așa că Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de ajutorul mai multor vedete în căutarea celui mai amuzant concurent.

Printre numele sonore care vor lua loc la masa juriului în noul sezon al emisiunii se numără îndrăgitele actrițe de televiziune și teatru Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu.

De altfel, cele două au pășit, la un moment dat, și pe scena show-ului de la Antena 1, mai exact atunci când i-au luat la roast pe jurați.

De asemenea, Răzvan Exarhu sau Chef Florin Dumitrescu s-au mai numărat printre invitații emisiunii și s-au declarat extrem de entuziasmați de experiență. Tototdată, Carmen Tănase s-a descurcat de minune în acest rol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...