Când ar urma să fie eliminat Vladimir Putin şi de cine. „Nu va mai fi la conducere”

Iancu Andreea 08.03.2022, 10:31
Când ar urma să fie eliminat Vladimir Putin şi de cine. „Nu va mai fi la conducere”

Războiul din Ucraina a ridicat numeroase semne de întrebare și a demarat un val de critici și scenarii deopotrivă. În timp ce unii privesc cu atenție și uimire evenimentele tragice de peste granița României, alții se întreabă când ar putea fi eliminat Vladimir Putin de la conducerea Rusiei, fiind deja evident faptul că liderul de la Kremlin pierde treptat susținerea celor din jurul său. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a prezis conflictul de pe teritoriul ucrainean și susține că Putin nu va ieși învingător.

Carmen Harra, despre căderea lui Vladimir Putin. Cine îl va elimina pe președintele rus de la putere

Vladimir Putin a stârnit un val de revolte după ce a decis să invadeze Ucraina cu trupele sale de soldați ai armatei ruse. Liderul de la Moscova a început să piardă din susținerea celor care odinioară îl încurajau și nu vorbim doar despre cetățenii simpli care nu sunt de acord cu războiul, ci chiar și cu oameni importanți din întreaga lume. Se pare că decizia de a invada Ucraina va veni cu eliminarea lui Vladimir Putin.

Iar această părere îi aparține lui Carmen Harra, celebra clarvăzătoare și artistă din România, care s-a stabilit de ani buni în SUA și care chiar a prezis conflictul ucrainean. Aceasta explică ce se întâmplă cu președintele Rusiei și cine îi va aduce căderea din fruntea statului pe care îl conduce și speră că îl mai dirijeze ani buni.

„Rușii, încet încet, se vor da deoparte, el amenință cu arma nucleară dar, să nu uităm că trebuie doi oameni să apese pe buton iar acești doi oameni, nu numai că nu vor apăsa pe buton, probabil că vor face tot posibilul să îl elimine. El nu va mai fi la conducere Rusiei, pe parcursul acestui an vom știi cu exactitate când și cum, dar vom scăpa de el până la urmă pentru că la ora actuală este cel mai periculos om din istoria omenirii, pentru că are armă nucleară și este psihopat! Fiind psihopat nu are nimic bun în sufletul lui și nu are nicio dorință de a-i salva pe cei din jur și nu îl interesează de suferința oamenilor. Este catastrofal ce se întâmplă!”, a spus Carmen Harra, conform Click!.

Când ar urma să fie eliminat Vladimir Putin
Carmen Harra, despre regimul condus de Vladimir Putin

Caracterizarea lui Putin, conform celebrei clarvăzătoare. „Suferă de niște complexe de inferioritate”

În plus, Carmen Harra face și o analiză asupra comportamentului de ani buni al liderului rus, despre care susține că suferă de inferioritate și prezintă unele trăsături remarcate la un psihopat. Acesta își dorește puterea absolută și nu pare să îl intereseze nimeni și nimic. Există o mulțime de exemple concrete de manipulări și minciuni pe care șeful statului rus le-a folosit pentru a rămâne la putere.

„Am vorbit de mai bine de un an despre aspectul numărul 1 care definește 2022, anul în care capetele politice de ani de zile vor cădea. Capul lui Putin va cădea, deci acest război îl plătește cu președinția lui, cu capul lui. După părerea mea, Putin este un om care suferă de niște complexe de inferioritate, așa, ca psiholog, analizându-l și ajuns la această dorință acerbă de putere de ani de zile a devenit într-un fel un pic de psihopat pentru că el nu mai are compasiune, nu mai are iubire pentru oameni, nu-l mai interesează, minte, nu te poți baza pe cuvântul lui, nu este un lider pe care să îl intereseze ce se întâmplă în lume, de fapt nu îl interesează decât de puterea lui, este megaloman!”, a mai spus Carmen Harra.

Deocamdată, conflictul din Ucraina este în desfășurare, iar cele două tabere nu au reușit să ajungă la o înțelegere, deși au luat parte la mai multe sesiuni de negocieri, în încercarea de a opri războiul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...