Când apare sezonul 17 din Anatomia lui Grey. Va fi ultimul!

Daria Petrescu 20.05.2020, 20:14
Când apare sezonul 17 din Anatomia lui Grey. Va fi ultimul!

Sezonul 17 din Anatomia lui Grey este așteptat de fani, deoarece sezonul 16 s-a încheiat recent. Dar, va mai exista o altă serie? Serialul este așteptat cu nerăbdare de fanii seriei de succes, după ce sezonul 16 a ajuns la un sfârșit la scurt timp după izbucnirea COVID-19. Înainte de revenirea sezonului, iată tot ce trebuie să știi despre viitorul dramei medicale ABC

Noutăți despre când apare sezonul 17 din Anatomia lui Gray. „Fanii vor dicta când se va încheia spectacolul”

Drama medicală hit Grey’s Anatomy a încheiat cel de-al 16-lea sezon al său joi, 9 aprilie pe ABC.  Finalul a legat câteva capete libere, în timp ce telespectatorii au aflat mai multe despre soarta lui Richard Webber (interpretată de James Pickens Jr).

Cu toate acestea, episodul îi va lăsa și pe mulți spectatori să se întrebe dacă serialul va reveni din nou cu sezonul 17.  Fanii dramei medicale de lungă durată ar trebui să se bucure, deoarece următoarea ieșire a fost deja confirmată.  Seria a fost de fapt reînnoită înainte ca sezonul 16 să înceapă să difuzeze anul trecut ABC.

În mai 2019, a fost confirmat personajul lui Meredith Grey, Ellen Pompeo, care și-a reînnoit contractul și modul în care sezoanele 16 și 17 au fost reînnoite simultan, potrivit express.co.uk.

Se încheie serialul cu sezonul 17?

După reînnoire, Pompeo le-a spus oamenilor: „Evident că nu am anticipat niciodată că spectacolul este încă spectacolul numărul unu în rețea. Cum te îndepărtezi de un hit?

Noul sezon al Grey Anatomy este așteptat în luna septembrie
Noul sezon al Grey Anatomy este așteptat în luna septembrie

„Fanii vor dicta când se va încheia spectacolul. Oricât de mult credem că noi controlăm, nu se întâmplă asta. „Este foarte importantă părerea fanilor serialului. Ei decit cât durează acest spectacol”, au declarat producătorii.

Cu toate acestea, au existat câteva zvonuri în care spectacolul ar putea ajunge la sfârșit după sezonul 17.  Acest lucru a fost sugerat de Giacomo Gianniotti. El îl interpretează pe dr. Andrew DeLuca în emisiunea publicației US Weekly.

Acesta a dezvăluit că este „destul de încrezător” ca seria să se încheie cu sezonul 17. El a explicat că „Atunci, din nou, studioul și creatorii adoră spectacolul și vor ca acesta să continue pentru totdeauna”.

Când va avea loc sezonul 17 al Grey Anatomy?

Noul sezon al Grey Anatomy este de așteptat să difuzeze în slotul obișnuit al noului sezon din septembrie.  Cu toate acestea, se pare că sezonul 17 poate fi întârziat. Acest lucru, din cauza impactului coronavirusului COVID-19 asupra industriei producției de televiziune.

Seria a fost deja afectată de aceasta, producția fiind oprită în martie, lăsând în acest sezon 21 de episoade mai degrabă 25.

Showrunner Krista Vernoff a abordat acest lucru pe Twitter încă din 28 martie, sugerând cum povestea va continua în sezonul 17.

 

Urmăriți Impact.ro și pe