Camelia Mitoşeru, prima apariţie după operaţie. “Nu credeam că Mihai va avea stări de disperare”

Ana Anitoiu 09.06.2021, 21:19

Camelia Mitoşeru a avut prima apariţie după operaţie și a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă prin care a trecut, precum și despre fiul ei, Mihai Mitoșeru, care a suferit foarte mult după ceea ce i s-a întâmplat mamei lui.

Camelia Mitoşeru, la prima apariţie după operaţie

La aproximativ patru luni după ce a suferit o operație pe creier pentru a-i fi înlăturată o tumoare benignă, Camelia Mitoşeru a fost invitată la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, unde a povestit prin ce a trecut și cum a reacționat fiul ei.

“E foarte sensibil Mihai, nu credeam că va avea aceste stări de disperare. A suferit enorm… Eu sunt repezită, m-am dus în bucătărie, am căzut foarte rău şi m-am învineţit tare. M-am speriat şi m-am dus la doctor, aşa a început tot. Mengionul a fost mare, nu am avut simptome, absolut nimic. Când am aflat de tumoare nu îmi venea să cred, mi-a fost greu, dar nu m-am speriat deloc. Am hotărât să mă operez, 8 ore a ţinut intervenţia. Când mi-au tăiat părul nu am simţit nimic, nu mi-a părut rău, creşte la loc, nu-i problemă”, a spus Camelia Mitoşeru.

Camelia Mitoseru, prima aparitie dupa operatie
Camelia Mitoseru

Camelia Mitoșeru, lovitură după operație

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Camelia Mitoșeru nu s-a putut bucura de compania fiului ei, după operație, deoarece Mihai Mitoșeru s-a îmbolnăvit de Covid-19. Astfel, cei doi nu s-au putut întâlni.

“Mihai a avut COVID perioada asta, așa că a stat acasă la el, eu la mine. De gătit nu i-am gătit, mai ales că am trecut și eu prin ce am trecut, recent, dar el s-a descurcat singur, nu îmi fac eu probleme că nu se descurcă cu mâncarea. Știu că și-a comandat mâncare. Cât despre mine, ce pot să-ți zic, sunt bine după operație. Dau înainte că altă soluție nu avem”, a spus anterior Camelia Mitoșeru.

De ce s-a despărțit Mihai Mitoșeru de soția lui, de fapt

De asemenea, în urmă cu ceva timp, mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul despărțirii lui de soția sa. Camelia Mitoșeru a recunoscut că ai vrea să își vadă fiul împăcat cu fosta lui parteneră de viață.

”Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a spus Camelia Mitoșeru pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI