Camelia Mitoșeru a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

Cătălina Burghelea 10.11.2021, 06:13
Camelia Mitoșeru a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru trece prin momente de coșmar. Actrița a fost luată cu ambulanța de acasă și dusă de urgență la spital. Mama lui Mihai Mitoșeru este suspectată de un accident vascular cerebral (AVC).

Camelia Mitoșeru are noi probleme de sănătate

Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, are din nou probleme de sănătate. Actriţa a ajuns din nou pe mâna medicilor, fiind suspectată de accident vascular cerebral.

Actrița de 70 de ani este posibil să fi făcut un AVC, după ce s-a simțit rău. Mama prezentatorului TV a acuzat o stare de rău, luni, așa că a fost dusă de urgență cu o ambulanță la spital.

Momente grele pentru mama lui Mihai Mitoșeru

Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale și, odată ce a intrat pe mâna specialiștilor, aceștia i-au făcut investigațiile necesare. Momentan, Camelia Mitoșeru este suspectată de accident vascular cerebral.

Luni seara, mama lui Mihai Mitoșeru nu a mai răspuns la telefon. Fiul acesteia s-a dus la ea acasă, unde a găsit-o pe femeie în camera ei, incapabilă să vorbească, potrivit Cancan.

Actrița a fost dusă de urgență la spital

Mihai Mitoșeru a chemat de urgență ambulanța, care a preluat-o pe artistă și a dus-o la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri. Medicii i-au făcut și câteva controale amănunțite.

Camelia Mitoșeru pare că nu mai scapă de problemele de sănătate. Chiar anul acesta, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Actrița a avut o tumoră beningă la nivelul creierului și a fost operată de urgență.

Cum se simte Camelia Mitoseru, la patru luni dupa operatia suferita pe creier
Mihai si Camelia Mitoseru

La începutul anului a trecut peste cea mai mare cumpănă din viața ei

În februarie, artista a reușit să treacă peste cea mai mare cumpănă din viața ei. Doamna Mitoșeru a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență.

Femeia a stat internată în spital timp de mai multe zile și a reușit să se recupereze. În urma acestei operații, mama lui Mihai Mitoșeru a rămas cu un regim alimentar foarte strict și cu pastile puternice pe care le ia sub supraveghere alimentară.

Cum a aflat vedeta că are o tumoră pe creier

În aprilie, Camelia Mitoșeru a dezvăluit cum a aflat că are o tumoră pe creier. Potrivit spuselor sale, s-a dus să-și facă un control la cap, deoarece avea momente când dădea într-o parte.

“Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea”, a precizat Camelia Mitoșeru, la câteva luni de la operația pe creier.

“Eu cred total în Dumnezeu. Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudat că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar, fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram.

Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a mărturisit mama lui Mihai Mitoșeru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...