Călin Popescu Tăriceanu s-a dezlănțuit și a făcut un atac nemilos: “Incompetența în spatele unei scuze foarte convenabile: COVID-19!”. Cui i s-a adresat atât de dur

Stan Filon / 23.10.2020, 14:43
Călin Popescu Tăriceanu s-a dezlănțuit și a făcut un atac nemilos: “Incompetența în spatele unei scuze foarte convenabile: COVID-19!”. Cui i s-a adresat atât de dur

Călin Popescu Tăriceanu, recent întrat în partidul Pro România, s-a lansat într-un atac furibund la adresa Guvernului, dar și la adresa președinteșui Klaus Iohannis, la care se referăcu apelativul ”trântorul de la Cotroceni”! Tăriceanu spune că Guvernul Orban își ascunde incompetența după infecția cu coronavirus, care a lovit și România.

Tăriceanu s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa Guvernului și a președintelui Klaus Iohannis

Fostul premier a lansat atacul pe facebook și spune că dacă alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, cu atțt mai bine, deoarece România va scăpa mai repede de Guvernul Orban!

“Guvernul Orban răspândește cu insistență ideea că actuala criză de coronavirus este marele ghinion al lor! Că ar fi rupt cerul dacă nu era COVID-ul! Eu cred că este exact invers! Eu cred că este șansa lor să-și ascundă slaba pregătire și incompetența în spatele unei scuze foarte convenabile: COVID-19!

Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban
Calin Popescu Tariceanu ataca Guvernul Orban

”Marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici”

Crede vreun părinte, elev sau dascăl că în domeniul învățământului actualul ministru, Monica Anisie, ar fi făcut treabă mai bună dacă nu era COVID-ul? Vi se pare că este suficient de calificată ca să ne educe copiii? Ce o recomandă pe ea să fie ministrul Educației? Altceva decât carnetul de partid PNL?!

Dacă nu era COVID-ul credeți că băiețașul ăla care conduce Grupul de Comunicare Strategică și care a mințit în privința școlilor absolvite l-ar fi putut sfătui mai bine din calitatea de consilier de stat pe Ludovic Orban? Ce îl recomandă în afară de carnetul de partid PNL?

Credeți că Nelu Tătaru ar fi rupt gura târgului în calitate de ministru al Sănătății? Ce îl recomandă în afară de farmaciile soției în care se vând măști la suprapreț? Carnetul de partid!

Credeți că, în absența COVID-ului, Orban ar fi putut să ducă la capăt vreun kilometru de autostradă? Sau 10 km de canal de irigații? Sau un spital regional? Sau o școală nouă? 

”I-am dat pe mână toți banii de care avea nevoie”

Nu a putut să o facă atunci când l-am pus ministru și i-am dat pe mână toți banii de care avea nevoie, cum o să poată să o facă acum când scopul acestei guvernări este doar acela de a face bani pentru partid ca să poată cumpăra voturi pentru încă un mandat?!”, scrie Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu mai spune că marea tragedie nu este COVID-19, ci guvernarea liberală, care nu a făcut nimic, dar care a topit 100 de miliarde de lei. Mai mult, acesta spune că PNL fură bani pentru a da mită electorală!

”Marea tragedie a noastră nu este COVID-ul, ci neșansa de a fi conduși de niște incompetenți obraznici susținuți cu toate puterile de trântorul solemn de la Cotroceni! 

Au trecut 8 luni de când a început criza de sănătate și ei se comportă ca și când ar fi început ieri! Aceleași bâlbe, același haos, același număr de paturi în spitale! Dar mai săraci cu 100 de miliarde de lei pe care i-au împrumutat și care s-au topit!

Dacă acum 8 luni puteam să le mai găsim scuze, acum nu mai putem. Așa că, dacă alegerile vor fi pe 6 decembrie, cu atât mai bine! Avem șansa să scăpăm de ei mai repede!”, este mesajul transmis, vineri, de Călin Popescu Tăriceanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI