Bucurie uriașă pentru Delia Matache. Anunțul care a produs o explozie de fericire în familie, nimeni nu mai credea că este posibil

Ana Anitoiu 24.09.2022, 18:35

Un anunț a produs o explozie de fericire în familia cântăreței Delia Matache, când nimeni nu mai credea că este posibil să se întâmple așa ceva. Mama vedetei, Gina Matache, a fost cea care a făcut dezvăluirea despre motivul de bucurie pe care îl au ea și fiica ei.

Ce anunț a făcut mama Deliei Matache

Mama cântăreței, Gina Matache, care este solistă de muzică populară, a spus că în prezent, tatăl Deliei, Ion Matache, care plecase de lângă familie în urmă cu 18 ani, pentru a deveni călugăr la Muntele Athos, în Grecia, locuiește din nou alături de ea, în vechiul lor apartament.

„Fostul meu soț este binișor, acum, cu sănătatea, e cât se poate de bine după atâtea probleme. Nu s-a mai întors în Grecia, e în București, eu am grijă de el. Suntem doi moși și trebuie să avem grijă unul de altul. Locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a dezvăluit mama Deliei, pentru Ego.ro. despre tatăl Deliei, care a revenit în țară, în 2018, pentru o operație de urgență la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice.

Bucurie uriasa pentru Delia Matache
Delia Matache, alaturi de mama ei

Cu ce probleme se confruntă mama Deliei

De asemenea, Gina Matache a spus că se confruntă în continuare cu probleme, după ce, în anul 2019, medicii i-au extirpat o tumoare benignă de la brațul drept. În prezent, suferă de contracturi musculare dureroase ce îi îngreunează activitatea de zi cu zi.

„Nu prea sunt bine cu mâna, am avut o tumoare pe nerv, la rădăcina nervului, am scos-o, dar nervul nu s-a mai refăcut 100%, a fost o tumoare benignă. Problema e că nu mai e la fel ca înainte, am contracturi musculare care sunt foarte dureroase, s-a scos la operație și un pic de mușchi, ca să curețe bine locul.

E la mâna dreaptă, care e și de bază, nu mai pot face mare lucru prin casă, decât treburile mai ușoare. Nu mă ajută nimeni în gospodărie, nu am angajat o femeie, mi le fac eu, în ritmul meu”, a mai spus Gina Matache.

De asemenea, interpreta de muzică populară Gina Matache a spus că în prezent mai cântă doar la evenimente din București, deoarece îi este greu să se deplaseze prin țară și i se par obositoare aceste drumuri.

În urmă cu doi ani, cântăreața Delia Matache a publicat pe rețelele sociale o fotografie emoționantă, în care apare alături de soțul ei, Răzvan, sora ei, Oana, soțul acesteia și copilul lor, dar și cu mama și tatăl ei, revenit lângă familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...