Bucurie mare în familia unui cunoscut cântăreț român. Va deveni tată pentru prima oară

Beatrice Dumitru 05.03.2023, 19:17
Bucurie mare în familia unui cunoscut cântăreț român. Va deveni tată pentru prima oară

Unul dintre cei îndrăgiți artiști din România a anunțat astăzi, 5 martie, printr-o postare pe rețelele de socializare, că va deveni tată pentru prima oară. Acestuia i-au dat lacrimile atunci când soția sa i-a dat vestea cea mare. „Sunt cel mai fericit om din lume” a spus el.

Cine este cântărețul care a anunțat că va deveni tată

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi și se bucură de mare succes în carieră, dar și pe plan personal îi merge foarte bine. În urmă cu doi ani s-a căsătorit cu femeia cu care este împreună încă din liceu, după 11 ani de relație, iar acum este în culma fericirii pentru ca va deveni tată pentru prima oară.

Liviu Teodorescu, căci despre el este vorba, a anunțat că soția lui, Iulia, este însărcinată în patru luni. Cântărețul a postat pe Instagram un clip video special în care a arătat cum i-a dezvăluit aceasta că așteaptă un copil, ceea ce l-a lăsat fără replică și l-a făcut să-i dea lacrimile de fericire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Cum a aflat Liviu Teodorescu că va fi tată

Liviu Teodorescu a aflat într-un mod inedit că va deveni tată. Era la restaurant împreună cu soția sa, când aceasta i-a dăruit o cutie în care era o pereche de pantofiori mici, albi și un mesaj: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”, a scris Iulia pe bilețel. În clipul video, el a arătat și prima imagine cu ecografia bebelușului.

Artistul a și compus o piesă pentru primul lui copil, prin care spune că visează la clipa asta de mai bine de un an. Cei doi au aflat în urmă cu paru luni că vor deveni părinți, dar au decis să nu spună nimic până când nu au fost siguri că sarcina evoluează normal și nu sunt probleme din punct de vedere medical.

Azi sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum ptru luni, când am aflat că vom fi trei. Doi oameni care se iubesc mai aduc pe lume un suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viață? Suntem fericiți”, a transmis Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și-a dorit foarte mult să devină tată și chiar la scurt timp după nunta din 2021 spunea că lucrează la acest lucru și că și-ar dori să aibă gemeni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...