Brigitte Pastramă ar putea rămâne fără fiică după ce și-a dat băiatul afară din casă. Ce urmează să se întâmple

Madlen Moraru 26.06.2020, 16:05
Brigitte Pastramă ar putea rămâne fără fiică după ce și-a dat băiatul afară din casă. Ce urmează să se întâmple

În familia celebrei Brigitte Pastramă s-a declanșat un scandal în toată regula. De curând a ieșit la iveală că bruneta a avut o altercație cu fiul ei, pe care ulterior l-a și dat afară din casă. Din acest motiv, tatăl fiicei sale a făcut mărturisiri neașteptate despre în cadrul unei emisiuni TV.

Brigitte Pastramă ar putea rămâne fără fiică după ce și-a dat băiatul afară din casă

Brigitte Pastramă are parte în prezent de momente total neplăcute, după ce și-a dat fiul afară din casă. Mai apoi, vedeta a mers chiar la Poliție, unde a acționat împotriva lui Robert, băiatul său în vârstî de 20 de ani, și i-a depus o plângere. Scandalul dintre mamă și fiu a fost împiedicat de Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte a intervenit după ce situația începuse să devină chiar una violentă. De curând, și fostul soț al acesteia, Ovidiu Torj, a făcut mărturii în premieră.

Brigitte Pastramă ar putea rămâne fără fiică după ce și-a dat băiatul afară din casă. Ce urmează să se întâmple
Brigitte Pastramă ar putea rămâne fără fiica pe care o are cu Ovidiu Torj

Mai exact, a fost invitat la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos, unde a spus că vrea să își ia fiica de la brunetă. Bărbatul i-a luat apărarea și lui Robert, după ce s-a spus că tânărul ar fi fost și sub influența substanțelor interzise când a început să se certe cu Brigitte. Ovidiu Torj a susținut că băiatul nu are absolut deloc astfel de obiceiuri și a aruncat vina în acest caz pe fosta lui parteneră cu care are și o fiică.

”L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește subtanțe”, a spus Ovidiu Torj în emisiunea lui Dan Capatos, potrivit celor de la spynews.ro.

Ce urmează să se întâmple

Ovidiu Torj a susținut că vrea să o ia pe Sara, fiica lor, de la Brigitte, unde ar locui în prezent fetița. Totodată, a mai făcut și alte declarații șocante, printre care că bruneta ar avea anumite probleme pentru care ar trebui chiar să consulte un medic.

”Fiica mea mi-a povestit despre el, că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă.”, a mai susținut fostul soț al lui Brigitte.

Urmăriți Impact.ro și pe