Bomba zilei în televiziune! Mirela Vaida, la un pas să plece la un alt post TV. Ce ofertă a primit

Elena Avramescu 14.08.2020, 17:50
Bomba zilei în televiziune! Mirela Vaida, la un pas să plece la un alt post TV. Ce ofertă a primit

În ultimele trei luni, postul Național TV a cautat o nouă colegă pentru Adrian Enache, care a rămas singur la cârma emisiunii ”Opriți timpul”, după ce Corina Chiriac s-a retras.  Astfel, producătorii au o listă cu vedete care s-ar potrivi postului, iar printre acestea se află Maria Buză, Theo Rose, dar și Mirela Vaida.

Mirela Vaida, la un pas să plece la un alt post TV

În cele din urmă, cea care îi va lua locul Corinei Chiriac la postul Național TV este Diana Matei. Corina Chiriac a luat decizia de a se retrage la începutul verii, după 12 ani de când a început să prezinte emisiunea duminicală ”Opriți timpul”.

Așa că după reragerea Corinei, Diana a decis să revină pe sticlă la Național TV, alături de Adrian Enache, după participarea la „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Aceștia vor prezenta emisiunea numita Star Show, în fiecare duminică, de la ora 13.00. Este vorba despre un spectacol de televiziune pentru familii, cu muzica live, umor, invitați surpriză dar și momente artistice inedite.

Taraful Cleante se va ocupa de muzica live, alături de invitații prezenți în platou iar antrenul va fi susținut de către trupa de balet High Class, care va asigura momente coregrafice inedite.

Bomba zilei în televiziune
Bomba zilei în televiziune

„În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit.

În plus, pentru că postul Național TV promovează muzică românească, în cadrul anumitor spectacole vor fi evocați mari artiști ai României, printr-un tribut adus lor de către Adrian Enache. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune.

Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție”, a declarat pentru Click!, Călin-Mircea Popa, director general Național TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...