Boala nebănuită de care suferă actorul Sylvester Stallone

Stefan Daniel 13.09.2019, 14:41
Boala nebănuită de care suferă actorul Sylvester Stallone

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai cunoscuți actori americani. Poate că nu numele lui real nu spune prea multe unora, dar nume precum Rambo sau Rocky sunt cunoscute în întreaga lume. El a devenit un simbol al filmelor de acțiune și de război americane, iar regizorii încă se bat pe el pentru a-l coopta în astfel de pelicule. Totuși, oricât de mult ne-am obișnuit cu imaginea sa pe micile sau mariel ecrane, există un detaliu pe care mulți nu-l cunosc. Actorul a mărturisit care este boala de care suferă încă de la naștere.

L-ai văzut mereu în filme pe Sylvester Stallone, dar n-ai știut niciodată de ce suferă

Boala nebănuită de care suferă actorul Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a susținut un interviu la o emisiune de la postul francez de televiziune TF1, unde a făcut și câteva mărturisiri despre viața sa personală și despre cea profesională. Actorul a părut ca o carte deschisă și nu s-a sfiit să dezvăluie detalii mai puțin cunoscute de publicul larg.

Unul dintre aceste detalii ține de chipul său. Sly n-a fost niciodată unul dintre cei mai chipeși actori de la Hollywood, dacă e să ne luăm după părerea admiratoarelor. Cel puțin, nu până în momentul în care își dă jos tricoul. Încă de la naștere, el suferă de o paralizie parțială la nivelul feței. Atunci când a venit pe lume, medicul a apelat la forceps și i-a atins un nerv facial, motiv pentru care a rămas cu gura strâmbă și limba pe jumătate paralizată.

De aceea are și acel defect de vorbire și pare că mormăie sau că nu știe să vorbească atunci când rostește replicile. Prin urmare, scuzele sale de rigoare. Nu e vina lui. Dar asta nu l-a împiedicat să fie unul dintre cei mai apreciați actori.

Sylvester Stallone a fost al 11-lea pe listă, când s-a ales actorul pentru Rambo

Boala nebănuită de care suferă actorul Sylvester Stallone

Sly a devenit cunoscut în lumea cinematografică prin rolul lui Rocky Balboa, din franciza Rocky, dar franciza Rambo a fost, de asemenea, foarte apreciată. De fapt, de prin anii ’90, Rambo a devenit un simbol al Războiului din Vietnam. Dar el a fost și personajul care a întruchipat acea plicticoasă virilitate americană în raport cu războiul și a scos mereu în evidență doar răutatea vietnamezilor, în timp ce americanul era victima. Rambo era eroul universal.

Eram uluit. Mi-am spus că este cel mai prost film pe care l-am făcut! Era atât de prost încât m-am întâlnit cu agentul, o persoană foarte influentă la acel moment, și l-am întrebat dacă putem să cumpărăm filmul pentru a-l arde. Un personaj care declară război în propria țară, era un subiect mediocru. În SUA, mentalitățile nu erau pregătite pentru acest tip de film”, a declarat cu sinceritate Stallone.

De fapt, el nici măcar n-a fost prrintre primele alegeri pentru acest rol. A fost al 11-lea pe listă. Din 20 septembrie, în cinematografe va rula cel de-al cincilea film din franciza războinică – Rambo: Last Blood.

Urmăriți Impact.ro și pe