Boala gravă de care ar suferi Vladimir Putin. Specialiştii, despre motivul pentru care gâtul şi faţa liderului de la Kremlin sunt umflate

Stan Filon 13.03.2022, 20:37
Boala gravă de care ar suferi Vladimir Putin. Specialiştii, despre motivul pentru care gâtul şi faţa liderului de la Kremlin sunt umflate

Președintele Vladimir Putin se spune că ar suferi de o boală foarte gravă, iar din această cauză de ceva timp are fața ușor umflată, la fel ca și gâtul. Serviciile secrete au dat informații presei care spun că președintele rus s-ar afla sub tratament, iar de aici și excesele de furie, dar și dorința de a nu intra în contact cu nimeni. Chiar și cu președintele Franței, Emmanuel Macron, a vorbit de la cel puțin 6 metri distanță, după cum s-a văzut în fotografiile publicate în toată presa.

Boala gravă de care ar suferi Vladimir Putin

Așadar, președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea fi bolnav grav. Șeful statului a apărut în ultimul timp destul de umflat la față și la gât, iar specialiștii medicali spun că acesta ar putea urma un tratament destul de agresiv, care se aplică în cazul unor boli foarte grave. Un alt semn de întrebare ridicat de aparițiile publice ale președintelui Vladimir Putin a fost distanța foarte mare pe care o păstrează față de interlocutorii săi. La ultima întâlnire pe care șeful statului a avut-o, de exemplu, cu omologul său francez, Emmanuel Macron, liderul de la Kremlin a păstrat o distanță foarte mare, cei doi șefi de stat fiind despărțiți de o masă de cel puțin șase metri lungime.

În plus, autoritățile din Rusia i-au cerut președintelui francez să efectueze un test rusesc pentru depistarea coronavirusului, însă acesta a refuzat, iar din acest motiv cei doi președinți au păstrat o distanță considerabilă. Motivul ar fi fost, de fapt, starea de sănătate precară a președintelui Vladimir Putin, care, din cauza tratamentului agresiv pe care îl urmează, ar avea imunitatea foarte scăzută și ar putea contracta cu ușurință orice boală.

Boala grava de care ar suferi Vladimir Putin
Boala grava de care ar suferi Vladimir Putin

Ce schimbări au fost observate în ultimii 5 ani la Vladimir Putin

Specialiștii au suprapus comportamentul lui Vladimir Putin, umflarea gâtului și capului, dar și distanțarea considerabilă impusă liderilor străini cu o boală gravă, posibil chiar cancer. În plus, șeful statului ar duce pe picioare boala gravă de câțiva ani, timp în care starea lui mintală s-ar fi degradat.

„În ultimii 5 ani s-a produs o schimbare marcantă în procesul său de luare a deciziilor, cei apropiați au observat și o mai mică claritate în vorbire și în înțelegerea lunii din jurul său”, a explicat o sursă pentru Daily Mail.

Bolnav sau nu, Vladimir Putin a dat ordinul de invadare a Ucrainei și nu pare dispus să dea înapoi, chiar dacă sancțiunile economice aplicate Rusiei au atins dimensiuni istorice.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...