Bianca Drăgușanu, infidelă? Ce a găsit Gabi Bădălău în telefonul blondinei

Stan Filon, Ana Chivu 24.04.2021, 18:10
Bianca Drăgușanu, infidelă? Ce a găsit Gabi Bădălău în telefonul blondinei

Sunt din nou probleme între Bianca Drăgușanu și actualul ei iubit, Gabi Bădălău! Fostul soț al Claudiei Pătrașcanu este foarte gelos și se teme să nu ajungă de râsul lumii! A găsit recent ceva în telefonul iubitei sale care l-a făcut s-o amenințe cu despărțirea!

Bianca Drăgușanu se pare că i-a fost infidelă lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău se pare că este foarte gelos, iar Bianca Drăgușanu nu-l ajută deloc! Îi dă motive serioase să o suspecteze de ce este mai rău. Rececent, Gabi Bădălău se pare că i-a luat la control telefonul blondinei și a rămas șocat de ce a găsit în el. A izbucnit un scandal monstru, iar Bădălău a spus că nu vrea să ajungă ca Victor Slav, să fie încornoratul României!

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușannu au o poveste de iubire presărată cu scandaluri de zile mari. S-au certat, s-au împăcat, iar relația lor pare trasă la indigo cu relației Biancă Drăgușanu cu Alex Bodi, doar că Bădălău se pare că nu este la fel de violent ca fostul soț al Biancăi.

Bianca Dragusanu se pare ca i-a fost infidela lui Gabi Badalau
Bianca Dragusanu se pare ca i-a fost infidela lui Gabi Badalau

A turbat de furie

Dar ce l-a scos din minți pe Gabi Bădălău, de i-a spus Biancă Drăgușanu că o părăsește? Ei bine, principalul motiv îl constituie chiar Alex Bodi. Se pare că Bianca încă mai are lucruri de lămurit cu afaceristul cercetat pentru proxenetism. Posibil să mai fie și ceva sentimente la activ, fapt care l-a făcut pe Gabi Bădălău să-și piardă controlul și s-o acuze de infidelitate!

O sursă apropiată celebrului cuplu a povestit totul pentru Playtech.ro. ”Gabi (n.r – Bădălău) a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, au declarat apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu, pentru sursa citată.

Apropiații spun că Bianca Drăgușanu s-ar putea împăca cu Alex Bodi

Așadar, chiar și apropiații Bincăi Drăgușanu spun că nu ar fi exclusă o reîmpăcare între blondina despre care s-a spus că ar fi, de fapt, escortă de lux și proxenetul deghizat în om de afaceri. Cei doi au fost și căsătoriți, dar s-au despărțit rapid. Ea l-a acuzat pe el că a bătut-o crunt și a venit și cu dovezi, pe când el a acuzat-o că i-ar fi furat mașina.

Bianca Drăgușanu a ajuns de câteva ori la Urgențe, în timpul relației cu Alex Bodi. Ba s-a prezentat cu o furculiță înfiptă-n mână, ba cu o coastă fisurată, iar de fiecare dată era indicat ca agresor Alex Bodi. Cu toate acestea, blondina nu a depus niciodată o plângere penală pe numele lui Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...