Benone Sinulescu, destăinuiri despre ce face la 82 de ani. ”Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Redacția IMPACT 09.04.2020, 15:12
Benone Sinulescu, destăinuiri despre ce face la 82 de ani. ”Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Benone Sinulescu a dezvăluit cum petrece perioada actuală, în plină criză sanitară. La cei 82 de ani, îndrăgitul artist de muzică folclorică a făcut cele mai sincere declarații și despre situația în care se regăsește, în prezent, România. Deși se regăsește în categorie a persoanelor care ar putea să se molipsească mai ușor cu noul virus, din pricina vârstei memorabile, interpretul nu pare să se teamă de nimic. Ba mai mult, Nea Beni, cum îl poreclesc cei apropiați, e mai în forță ca oricând și pare să-și fi găsit liniștea.

Benone Sinulescu, destăinuiri despre ce face la 82 de ani

Benone Sinulescu a oferit cele mai sincere mărturisiri, cu prilejul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Artistul alături de soția lui, Elena Sinulescu, s-au retras de ceva vreme în comuna Bârzava, localizată în județul Arad. Acolo, acesta și-a găsit o nouă pasiune, agricultura, fiind foarte dedicat acestui tip de activitate.

Benone Sinulescu, destăinuiri despre ce face la 82 de ani. ”Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”
Benone Sinulescu a dezvăluit că nu se teme că ar putea să se molipsească cu noul virus, în cel mai recent interviu oferit

Benone Sinulescu s-a destăinuit recent, când a susținut că nu are vreun fel de temere, în fața pandemiei. El își părăsește locuința, doar când merge să își lucreze pământul. Acesta are o locuință și în orașul Arad, dar spune că nu va merge prea curând prin acea zonă, pentru a fi cât mai precaut.

Deoarece mișcarea e cât se poate de sănătoasă pentru organism, Benone Sinulescu pare să fi prins noi puteri de când se ocupă și de agricultură. De când a părăsit Capitala, cu mai mulți ani în urmă, a descoperit această ocupație. Cântărețul locuiește și-n prezent cu soția lui, cei doi având un mariaj fericit, de peste patru decenii. La rândul ei, partenera de viață a interpretului are o porecla foarte simpatică, iar apropiații o știu ca „Leni”.

”Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

„Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului! Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți. Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău.”, a susținut Benone Sinulescu, potrivit celor de la fanatik.ro.

Interpretul de muzică folclorică și etno le-a transmis românilor și un sfat, odată cu cele mai noi mărturisiri. Optimist din fire, artistul a fost de părere că românii nu trebuie să fie temători în fața acestei primejdii, ci să aibă încredere că toate se vor rezolva prin forța divină.

 „Le-aș dori să nu uite că Bunul Dumnezeu le rezolvă pe toate. Ne vor ocoli relele și o să ieșim cu brio din acest clește care ne cuprinde.”, a mai spus Benone Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe