Becali i-a decis soarta lui Vintilă la FCSB. „Eu am dat ordin și o să-l execute”. Ce urmează să facă acesta, după ce a fost anunțat noul antrenor al echipei

Marian Cărăvan 15.07.2020, 10:56

Gigi Becali a adăugat o anexă „contractului pe viață” pe care i l-a promis lui Bogdan Vintilă. Nu mai e antrenorul FCSB și acum nu are de ales decât să se supună deciziei patronului.

Ce i-a comunicat Gigi Becali lui Bogdan Vintilă

Gigi Becali i-a decis deja soarta lui Bogdan Vintilă, pe care îl vedea la un moment dat „antrenor pe viață” la FCSB. Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată sau poate nu, iar patronul vicecampioanei a anunțat noutăți în privința staff-ului tehnic. Bogdan Vintilă a fost schimbat din postul de antrenor principal, însă va rămâne la FCSB. Este, de fapt, o retrogradare pentru tehnician, dar dacă Becali „a dat ordinul”, Vintilă „o să-l execute”. Toni Petrea este noul antrenor principal al echipei, în timp ce Vintilă va ajunge la echipă secundă a roș-albaștrilor.

„Vintilă, așa cum am spus, că va fi cu mine toată viața, va fi antrenor la echipa a doua. Pintilii o să fie secund. Dacă avea licență, îl puneam pe el, nu mă feresc să spun. Eu așa am dat ordinul și o să-l execute. Nu crezi? Eu așa zic. El a zis că a vorbit cu duhovnicul și i-a spus: bă, te duci la Becali și faci ce spune el. Asta înseamnă ascultare în Biserică. El face ce spune stăpânul. Și el o să asculte, că e cuminte. O să vedeți, o să fie cuminte, în sens duhovnicesc”, a spus Gigi Becali.

Toni Petrea, noul antrenor principal de la FCSB

Noul antrenor va fi prezentat astăzi

Înlocuitorul lui Bogdan Vintilă pe banca tehnică a roș-albaștrilor este Toni Petrea. Acesta va fi prezentat miercuri.

Toni Petrea este un apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, cu care a colaborat la Al-Wasl, Concordia Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex. Chiar în perioada în care Reghe era principal la FCSB, Toni Petrea conducea deseori antrenamentele. În 2014, Laurențiu Reghecampf spunea în 2014 că l-a trimis pe Petrea la un curs UEFA pentru a lua Licența PRO.

Născut la 9 martie 1975, Toni Petrea este un fost mijlocaș care a evoluat în mare parte a carierei în Divizia B, la echipe precum Electromagnetica, Juventus București, Rapid II, CS Otopeni și FC Snagov.

Și-a început cariera de antrenor în 2011, la Snagov, apoi l-a însoțit de Laurențiu Reghecampf în Liga 1, la Concordia Chiajna și apoi la FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe