Becali dă lovitura pe piața transferurilor. Unde va pleca Florinel Coman. Anunțul tocmai a fost făcut

Marian Cărăvan 16.11.2020, 14:54
Becali dă lovitura pe piața transferurilor. Unde va pleca Florinel Coman. Anunțul tocmai a fost făcut

Gigi Becali ține în continuare de preț în ceea ce-l privește pe Florinel Coman. Fotbalistul așteptat să revină pe teren după accidentarea din meciul cu Backa Topola ar putea fi transferat cât de curând.

Unde va pleca Florinel Coman. Anunțul tocmai a fost făcut

Chiar dacă Gigi Becali ține în continuare la preț, vărul său, Ioan Becali, își exprimă speranța că transferul lui Florinel Coman se va realiza în cele din urmă. Și nu pe bani puțini. Giovanni Becali nu se dă bătut, chiar dacă Gigi Becali nu vrea să cedeze. Fostul agent de jucători a și dat un pronostic în privința transferului lui Florinel Coman și a spus și ce se va întâmpla în cazul lui Dennis Man. Unde va pleca Florinel Coman și pe ce sumă? Răspunsul l-a oferit Giovanni Becali.

„Dennis Man va fi sigur promovat, deși nu este fotbalistul meu, dar Coman sigur va fi transferat. În iarna asta, nu, dar în vară cred că da.

Unde va merge? Firește în Europa. Vorbim aici de 14-15 milioane de euro”, a spus Giovanni Becali, la Digi Sport.

De Florinel Coman s-ar fi interesat și cei de la New York City, dar deocamdată nu se pune problema unui transfer în America. În vară s-a vorbit și de un eventual transfer al lui „Mbappe de România” la Crystal Palace.

Florinel Coman va pleca pe bani multi de la FCSB. Gigi Becali vrea sa scoata cat mai multe milioane de pe urma „perlei” sale
Florinel Coman va pleca pe bani multi de la FCSB. Gigi Becali vrea sa scoata cat mai multe milioane de pe urma „perlei” sale

Florinel Coman e așteptat să revină pe teren după o accidentare

Florinel Coman s-a accidentat în meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League, iar de atunci se află în programul de recuperare. Jucătorul căruia Gigi Becali i-a mărit salariul se confruntă cu o entorsă destul de urâtă, care l-a ținut pe tușă câteva săptămâni.

Florinel Coman are cea mai mare cotă de piață dintre jucătorii de la FCSB (5,5 milioane de euro), conform transfermarkt.com. Cu toate acestea, nu este cel mai bine plătit fotbalist din lotul roș-albaștrilor. Are un salariu de 17.000 de euro lunar. Lider în topul salariilor este căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, cu 17.500 de euro pe lună. La 2,2 milioane de euro este cotat Florin Tănase, conform transfermarkt.com.

Până să revină pe teren, alături de colegii de la FCSB, Florinel Coman a fost surprins de paparazzi Impact.ro alături de iubita sa, într-un mall din Capitală.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe