Bătaie cu săbii și împușcături în Dâmbovița! “Era plin de sânge!”

Rădulescu Valentin 11.05.2020, 13:21
Bătaie cu săbii și împușcături în Dâmbovița! “Era plin de sânge!”

În comuna Nucet, din Dâmbovița, a avut loc un scandal imens din cauza unui simplu gest. Doi bărbați au ajuns la spital din cauza rănilor grave, iar un cetățean care asista la conflict a fost rănit de un agresor care a venit cu sabia.

Bătaie cu săbii și împușcături în Dâmbovița!

În cursul zilei de vineri, în comuna dâmbovițeană Nucet, a avut loc un scandal monstru. Două persoane de 30, respectiv 52 de ani, au ajuns la spital din cauza rănilor grave. Scandalul a pornit după ce una dintre victime ar fi dat cu mașina peste berile agresorilor care erau înșirate pe asfalt. Soția victimei a povestit cu groază tot ceea ce s-a întâmplat, aceasta susține că abia și-a recunoscut soțul din cauza sângelui pe care îl avea pe față. După ce scandalul a luat sfârșit, patru interlopi au fost reținuți.

“Era lume multa stransă, mi-am vazut de drum, caci cineva a zis ce au mai facut tiganii astia. Cineva a zis: ‘S-ar putea să fie bărbatul tau’. Am ramas un pic pe loc, aveam ochelarii nu am vazut, ‘nu cumva o fi Florin?’ M-am dus. Reusise să il salveze un vecin care era mai curajos. Era plin de sange, nici nu l-am cunoscut”, a povestit soția victimei, potrivit antena3.ro.

La scurt timp au apărut și agenții de poliție

După ce scandalul a început să ia amploare, fratele unuia dintre agresori a venit cu o sabie. Din fericire agenții de poliție au ajuns repede la fața locului și au încercat să liniștească lucrurile. Unul dintre aceștia a tras și un foc de armă pentru a putea opri conflictul , însă bărbatul care deținea sabia a aruncat-o spre un grup de cetățeni care asistau la scandal, iar unul dintre aceștia a fost rănit.

A fost cutremurata intreaga comunitate locala, nu numai eu, de cele intamplate. S-au napustit asupra lui Florin si l-au lovit cu pumnii, cu picioarele, cu o sticla, pana cand a cazut in sant. La scurt timp a aparut si fratele unuia dintre cei 2 cu o sabie. Erau 2 agenti de politie, au incercat sa aplaneze conflictul, au tras un foc de arma in aer, cel venit ultima data cu sabia s-a retras la vreo 10 metri si a aruncat cu sabia catre grupul din spatele politistilor, ranindu-l la brat pe un cetatean”, a mai adăugat primarul.

Urmăriți Impact.ro și pe