Bărbatul cu care Alexandra Dinu a trăit o poveste secretă. Cuplul nu și-a dorit să se afle, abia acum au recunoscut

Badea Violeta 07.12.2022, 12:43

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, a spus lucrurilor pe nume! Frumoasa blondină a făcut, de curând, câteva dezvăluiri total neașteptate despre un bărbat din viața sa, despre care s-a zvonit că i-a fost iubit. Actrița a reușit să-l țină ascuns și departe de ochii curioșilor pe un cunoscut jurnalist de la noi din țară.

Alexandra Dinu a dat din casă. Cine este bărbatul cu care s-a zvonit că a avut o relație secretă

În urmă cu ceva timp, mai multe voci au speculat că Alexandra Dinu s-ar iubi cu Ștefan Lungu. Conform celor de la stiripesurse.ro, cei doi au fost văzuţi împreună în București, unde au mers în mai multe locuri.

Au vizitat o biserică din zona Dorobanţi, iar apoi un cimitir din nordul Bucureștiului. Ulterior, fosta soție a lui Adrian Mutu şi jurnalistul au comandat o pizza la un restaurant din Herăstrau, iar ultima oprire a fost chiar la apartamentul blondinei.

Acum, Alexandra Dinu a fost invitată în emisiunea despre gastronomie pe care o prezintă Ștefan Lungu la Antena 3 CNN, „Gătit la costum”. În cadrul acesteia, actrița a spus adevărul despre presupusa relație.

„M-ai ținut o noapte în casă, așa zic oamenii, că m-ai ținut o noapte pe o pizza. Mă, măcar nu era foie gras”, a spus Ștefan Lungu.

„N-ai stat. N-ai stat o noapte la mine. Hai, spune acum! Ai ieșit după ce am mâncat, că practic, la mâncare se rezumă totul”, a lămurit Alexandra Dinu, conform VIVA!.

Citește și Ce face Alexandra Dinu de când a părăsit juriul Românii au talent. Frumoasa vedetă, apariție strălucitoare în public. GALERIE FOTO!

Stefan Lungu si Alexandra Dinu
Stefan Lungu si Alexandra Dinu

„A venit în momentele mele cele mai grele”

Alexandra Dinu și Ștefan Lungu sunt prieteni buni de mai bine de două decenii. Jurnalistul o apreciază foarte mult pe blondină și susține că aceasta i-a fost alături în două momente critice din viața sa.

„Alexandrei îi datorez ceva. A venit în momentele mele cele mai grele, fără ca ea să fie sunată. Ai venit în două momente critice din viața mea. Fix în ziua aia mă sunai și mă întrebai ce fac. Veneai ca un pansament pentru chestia asta îți mulțumesc”, a spus Ștefan Lungu.

Citește și Alexandra Dinu va fi plătită din banii de la Rapid. Decizia de ultimă oră a instanței din România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...