Bărbatul celebru din România cu care Iulia Vântur a avut o relaţie în trecut. Puţini îşi mai aduc aminte de asta

Ioana Bucur 28.06.2022, 19:05
Bărbatul celebru din România cu care Iulia Vântur a avut o relaţie în trecut. Puţini îşi mai aduc aminte de asta

Și-a făcut bagajele și a plecat din România, luându-și viața de la capăt într-un colț al lumii ce are foarte puține în comun cu tradițiile și ritmul din România. Acum, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, dar înainte de a părăsi țara în care s-a născut, a atras atenția unor bărbați cunoscuți. El este bărbatul celebru cu care Iulia Vântur a avut o relație în trecut.

Cine este bărbatul celebru cu care Iulia Vântur a avut o relație în trecut

Iulia Vântur este un exemplu de curaj. Frumoasa blondă a decis să lase în urmă viața și cariera pe care și-o construise în România și să o ia de la capăt în India. Nu doar că s-a adaptat, însă a cunoscut și succesul în țara care a adoptat-o. Tot acolo și-a cunoscut și jumătatea, celebrul actor Salman Khan, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Înainte de a părăsi România, fosta vedetă PRO TV a făcut câteva cuceriri în rândul bărbaților celebri din România. Puțini știu că frumoasa prezentatoare a avut o relație cu nimeni altul decât Bogdan Vlădău. Fostul model a fost invitat recent la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, nu singur, ci împreună cu Gina Chirilă, unde a vorbit despre idila cu Iulia Vântur.

Bogdan Vlădău: Am avut o relație foarte frumoasă (n.r- cu Iulia Vântur), foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere.

Gina Chirilă: Dar eu nu am probleme cu trecutul.

Bogdan Vlădău: A fost un trecut tumultuos, ce-i drept”, au mărturisit cei doi, în timpul interviului.

Barbatul celebru din Romania cu care Iulia Vantur a avut o relatie in trecut
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă

Ce spune fosta vedetă PRO TV despre Salman Khan

Odată cu finalul pandemiei de Covid-19 și ridicarea restricțiilor de călătorie impuse în ultimii doi ani, Iulia Vântur și-a promis să revină în România de fiecare dată când are ocazia. Reporterii redacției Playtech – Impact.ro au întâlnit-o recent la petrecerea VIVA!, considerată de mulți evenimentul monden al anului, unde ne-a făcut și o serie de dezvăluiri despre iubitul său. Se pare că Salman Khan este un pic gelos, în limite normale, a punctat Iulia Vântur: „Cred că e, în măsura în care oamenii normali sunt”.

Iulia Vântur ne-a vorbit și despre documentarul pe care îl realizează despre Salman Khan și pentru care a luat în jur de 60 de interviuri.

„Mai am fix două interviuri de realizat. Montajul deja se întâmplă, lucrează băieții la asta. Procesul e foarte important. Creează toată povestea.

Noi ne-am făcut toată treaba, acum e totul în mâna lor. Își doresc să lanseze proiectul anul acesta.

Sunt curioasă cum o sa iasă până la final, eu am o anumită viziune în minte și sper să se împlinească.

Cred că vreo 60 de interviuri. Făceam și câte trei pe zi. La un moment dat, cred că vreo 50 de zile am făcut de dimineața până noaptea. Ești total implicat, vrei să afli povestea și te stoarce de energie.

Dar în același timp e atât de frumos, de fascinant. Am învățat atâtea lucruri despre meseria mea, despre oameni, despre cum se raportează.

Toți se raportau la el într-un alt mod, prin vizorul lui, la ceea ce reprezintă el pentru ei. E fascinant să afli povestea dintr-un unghi de 360 de grade”, ne-a mărturisit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...