Bancul zilei. Invitație surpriză la cafea: „Nu ești însurat?”

Anca Manolica 24.01.2023, 09:07
Bancul zilei. Invitație surpriză la cafea: „Nu ești însurat?”

Fără bancuri, viața ar fi mult mai plictisitoare. Ele ne fac să zâmbim și să uităm pentru o clipă de problemele noastre. Totodată, glumele ajută la socializare și pot preveni depresia, după cum o spun chiar specialiștii. Așadar, ai toate motivele să-ți începi ziua cu o stare de bine. Citește în rândurile de mai jos bancul zilei de marți, 24 ianuarie.

Bancul zilei. Cum arată o invitație la cafea

Bancurile au un rol important în viața fiecăruia dintre noi. Ele ne fac să râdem și, după cum bine știm cu toții, râsul este cel mai bun medicament. Viața ar fi mult mai plictisitoare dacă nu am râde și ne-am amuza.

Pentru că orice zi trebuie întotdeauna înveselită, un banc savuros va fi mereu o alegere perfectă. Aceste glume ne fac ziua mai amuzantă și ne smulg un zâmbet de fiecare dată, indiferent cât de preocupați am fi de grijile cotidiene.

„Ieșim și noi la o cafea?”

Fie că preferi bancuri seci sau cu Bulă, bancuri cu blonde sau cu ardeleni și olteni, toate au același scop, acela de a descreți frunțile și de a aduce zâmbetul pe buze. De altfel, râsul este o adevărată terapie, pe care ar trebui să o aplicăm în fiecare zi. Doar este gratis! Așadar, iată bancul zilei:

„-Ieșim și noi la o cafea?

-Dar nu ești însurat?

-Cine ți-a zis asta minte!

-Nevastă-ta mi-a zis. Suntem colege de birou.

-Și ea minte! Crede-mă, o știu bine!”

Bancurile ne fac ziua mai frumoasă
Bancurile ne fac ziua mai frumoasă

Alte bancuri savuroase

„În fata unui dozator de cafea un polițist observa cum un tip introduce o fisă, apasă un buton, își ia cafeaua și pleacă. Curios, polițistul introduce și el o fisă, apasă un buton și-i cade cafeaua. Foarte fericit acesta își schimba toți banii în fise și începe să le introducă în dozator..

Tot băga fisa, apăsa pe buton, lua cafeaua, o punea deoparte și iar băga o fisă, și tot așa în continuare. La un momendat un tip de la coada ce se făcuse între timp îi spune:

– Hai dom’le, odată! Că m-am săturat de când stau aici.

La care polițistul îi raspunde:

– Ce vrei bă, te oftici că am noroc și câștig?”

Citește și: Bancul zilei: ce face un român când i se cer 100 de dolari la Poarta Raiului

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...