Avocata lui Liviu Dragnea, declarații neaşteptate despre politician. Cum este, de fapt, acesta

Ana Anitoiu 14.06.2022, 08:01
Avocata lui Liviu Dragnea, declarații neaşteptate despre politician. Cum este, de fapt, acesta

Avocata lui Liviu Dragnea a făcut declarații neaşteptate despre politician. Flavia Teodosiu a spus că nu o deranjează faptul că este asociată în prezent cu numele lui și a explicat cum este, de fapt, fostul președinte al Camerei Deputaților și al PSD.

Avocata lui Liviu Dragnea, despre cum este politicianul

Flavia Teodosiu a spus că nu își dorește să își dezlipească eticheta de „avocata lui Liviu Dragnea”, deoarece aceasta nu o deranjează. Din contră. Ea a precizat că, în opinia ei, un avocat trebuie să-și asume ceea ce face.

„Faptul că am apărat și apăr diverși oameni care aparțin mai multor partide, nu mi s-a pus aceeași etichetă. Eticheta asta (avocata lui Dragnea, n.r.) a apărut datorită faptului că domnul Dragnea a fost și este un personaj.

Și a fost, cred eu, cel mai diabolizat de tot sistemul și, de aceea, a rămas acest nume. Pe de altă parte, probabil și pentru faptul că am avut un succes, două, trei și am reușit să îl smulg de acolo de unde era”, a spus Flavia Teodosiu, la Realitatea PLUS.

Avocata lui Liviu Dragnea, declaratii neasteptate despre politician
Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu

Avocata lui Liviu Dragnea, despre motivul pentru care fostul șef al PSD a fost diabolizat

De asemenea, Flavia Teodosiu a spus care ar fi motivul pentru care fostul șef al PSD și președinte al Camerei Deputaților a fost diabolizat. Avocata crede că un rol în această „demonizare” a lui Liviu Dragnea a fost jucat și de atitudinea lui.

„Liviu Dragnea a fost și este omul care real s-a luptat pentru această țară, cel puțin eu așa am apreciat și apreciez în continuare. Nu știu exact ce a fost în spatele acestei demonizări a lui, probabil pentru că are această atitudine foarte directă pentru drepturile românilor sau pentru oameni în general”, a spus Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, care a fost eliberat din închisoare în iulie, anul trecut, s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. La începutul lunii martie, s-a confruntat cu o aprindere la plămâni, iar problema mai veche a unei duble hernii de disc i-a dat mari bătăi de cap.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...