Avertismentul crunt al lui Bill Gates. Ce ar putea urma după pandemia de Covid. Previziuni sumbre pentru omenire

Stan Filon 11.02.2021, 16:42
Avertismentul crunt al lui Bill Gates. Ce ar putea urma după pandemia de Covid. Previziuni sumbre pentru omenire

Bill Gates vine cu un avertisment sumbru pentru omenire, care s-ar putea confrunta cu alte pericole. Miliardarul a vorbit despre perioada ce va veni după pandemia de coronavirus, iar veștile nu sunt bune deloc, deoarece se pare că totul se va schimba și viața noastră nu va mai fi la fel niciodată.

Bill Gates vine cu un nou avertisment sumbru pentru omenire

Bill Gates avertizează cu privire la două noi potențiale viitoare pericole cu care întreaga lume s-ar putea confrunta și care ar fi mult mai grave decât actuala pandemie de coronavirus. Analizele miliardarului sunt de luat în seamă, mai ales că el a vorbit pentru prima dată, în 2015, despre o eventuală pandemie. Oamenii l-au privit cu circumspecție atunci, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Acum, în timpul unui discurs numit: ”Următorul focar? Nu suntem gata!”, Bill Gates vorbește despre un virus nou, similar COVID-19, despre care spunea că lumea nu este pregătită pentru a-l primi. ”Dacă ceva va ucide peste 10 milioane de oameni în următoarele câteva decenii, este probabil să fie un virus extrem de infecțios, mai degrabă decât un război! Nu rachete, ci microbi!”, spunea Bill Gates la acea vreme.

Bill Gates vine cu un nou avertisment sumbru pentru omenire
Bill Gates vine cu un nou avertisment sumbru pentru omenire

Bioterorismul, noua amenințare mondială

Cel mai nou avertisment venit din partea miliardarului vorbește despre cele mai mari amenințări la adresa umanității, care ar veni din partea schimbărilor climatice și bioterorismului.

„Bolile respiratorii sunt foarte înspăimântătoare, deoarece încă te poți plimba cu avionul, cu autobuzul, atunci când ești infectat. Spre deosebire de alte boli, cum ar fi Ebola, în care te afli deja pe un pat de spital în momentul în care încărcătura virală poate infecta alte persoane”.

Potrivit lui Bill Gates, se pare că niciun virus nu este mai înspăimântător precum schimbările climatice și bioterorismul, scrie dailystar.co.uk.

”Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie”, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu asta este mult mai mare decât o epidemie cauzată în mod natural, precum cea actuală“.

Mai mult de atât, miliardarul susține că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că ”ne-am putea crește pregătirea, astfel încât să nu  mai avem niciodată un număr de morți apropiat de ceea ce avem astăzi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...