AUR cheamă românii să se înscrie pentru a candida la alegerile prezidenţiale. Când este termenul limită pentru înscrieri

Beatrice Dumitru 01.09.2022, 16:16
AUR cheamă românii să se înscrie pentru a candida la alegerile prezidenţiale. Când este termenul limită pentru înscrieri

Liderul AUR George Simion se pregătește pentru alegerile prezidențiale din 2024. Acesta cheamă toți românii care doresc se înscrie pentru a candida la alegerile prezidenţiale sub sigla partidului pe care îl conduce. Dar doritorii trebuie să îndeplinească anumite condiții.

George Simion lansează campania pentru alegerile prezidențiale

Anunțul vine în contextul în care George Simion a fost acuzat că și-a mediatizat nunta pentru a se promova pentru a candida la alegerile prezidențiale. Astfel, el a anunțat că AUR dă startul campaniei pentru scrutinul din 2024 și i-a îndemnat pe colegii de partid Claudiu Târziu, Sorin Lavric, Dan Tănasă să intre în cursa pentru prezidenţiale.

George Simion a precizat că există o platformă online pe care oricine se poate înscrie să candideze sub sigla partidului AUR, dacă întruneşte anumite condiții, cum ar fi să strângă minim 500 de semnături, inclusiv online, prin platforma pe care formațiunea o pune la dispoziţie celor care îşi anunţă intenţia. Termenul limită pentru înscrieri este 25 septembrie.

AUR cheamă românii să se înscrie pentru a candida la alegerile prezidenţiale. Când este termenul limită pentru înscrieri
George Simion s-a căsătorit în weekend.

Dăm start campaniei pentru alegerile prezidenţiale, oferind fiecărui român posibilitatea de a candida, sub sigla AUR, la aceste alegeri. Vom anunţa modalitatea, procedura. Oamenii care şi-au manifestat până acum intenţia de a se înscrie la cursa interna, dar deschisă şi pentru orice om care nu este membru de partid şi pentru membrii de la alte partide de a candida la alegerile prezidenţiale, sub sigla AUR. Deci, o minimă susţinere populară, un program de alegeri prezidenţiale, un CV şi actele necesare pentru depunerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte”, a declarat George Simion la Parlament, citat de News.ro.

AUR se bucură de o popularitate importantă

George Simion a mai spus că orice cetățean român cu vârsta de minim 33 de ani a cărui drept de a fi ales și a alege nu a fost restrâns de instanțele judecătorești, se poate înscrie în cursa electorală organizată de AUR.

De asemenea, liderul AUR a menționat că partidul pe care îl conduce se bucură de o popularitate mare în rândul românilor, iar candidatul formațiunii va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Toate sondajele reale pe care le-am consultat, toate consultările publice pe care le-am făcut indică faptul că AUR în acest moment se bucură de o popularitate importantă în rândul românilor, iar candidatul va intra în turul doi al alegerilor. Este o cursă deschisă pentru orice român”, a mai spus George Simion.

Liderul AUR a îndemnat lumea să se înscrie şi pentru a candida și la alegerile parlamentare, locale şi europarlamentare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...