VIDEO

Au apărut palmieri în Piața Unirii din Capitală. Primarul Robert Negoiță, ținta ironiilor: „Cămile când aduceți?”

Andrei Simion 13.05.2023, 21:27
Au apărut palmieri în Piața Unirii din Capitală. Primarul Robert Negoiță, ținta ironiilor: „Cămile când aduceți?”

Credeai că le-ai văzut pe toate și că nimic nu te mai poate surprinde? Ei bine, Piața Unirii din Capitală s-a schimbat radical, după ce primarul Robert Negoiță le-a făcut o surpriză locuitorilor. Edilul Sectorului 3 a adus palmieri în centrul Bucureștiului, despre care spune că rezistă și la temperaturi negative. În locul aprecierilor, acesta a primit multe critici.

Peisaj exotic în centrul Capitalei. Palmieri lângă magazinul Unirea

Bucureștenii au avut parte de o surpriză colosală, când au observat palmieri plantați în Piața Unirii. Edilul Robert Negoiță este foarte mândru de această realizare, pe care a prezentat-o pe Facebook cu toate detaliile, inclusiv cât au costat. Imediat, primarul Sectorului 3 a devenit ținta glumelor și a ironiilor pe internet. Ce spun românii despre gestul său?

Cât costă arborii plantați de Primăria Sectorului 3

Așadar, potrivit edilului, o singură bucată a costat Primăria maximum 1.000 lei, sumă despre care susține că nu este mare deloc. De asemenea, prețul include și transportul, dar și garanția că dacă unul se va strica, va fi schimbat imediat.

„Costă foarte puțin. Până într-o mie de lei bucata, cu transport și TVA incluse. Avem garanția prin contract că dacă Doamne ferește moare vreunul va fi schimbat, deci va fi înlocui”, a explicat Robert Negoiță pe Facebook.

Robert Negoiță s-a arătat foarte încântat de noua investiție din Piața Unirii, pe care a numit-o surpriză pentru cetățeni. Cu toate acestea, nu toți românii i-au împărtășit părerea, unii fiind revoltați sau amuzați. Mai mult, un internaut l-a întrebat când va aduce și cămile.

„Uitați cu ce surpriză venim! La Piața Unirii avem palmieri! Iată că lucrează aici oamenii, colegii, pun aceste plante minunate care ne plac atât de mult și cu care ne pozăm de fiecare dată când plecăm în afara țării, în zone din astea mai exotice”, a transmis primarul Sectorului 3.

Urmăriți Impact.ro și pe