Atmosferă superbă înainte de Rapid – FCSB! Suporterii celor două formații au făcut spectacol ca-n vremurile bune

Sorin Barbu 24.07.2022, 20:54
Atmosferă superbă înainte de Rapid – FCSB! Suporterii celor două formații au făcut spectacol ca-n vremurile bune

Rapid – FCSB este cel mai important meci al etapei și ultimul dintr-o zi în care echipele au fost nevoite să joace chiar dacă a fost foarte cald, iar meteorologii au plasat unele zone sub cod portocaliu de caniculă. Fanii celor două rivale au ajuns deja la stadion și au început spectacolul. Forțele de ordine sunt prezente în număr mare pentru a încerca să-i liniștească pe suporteri, în cazul unui conflict.

Rapid – FCSB se joacă „cu casa închisă”. Toate biletele sunt vândute de două zile

Rapid – FCSB se anunță un derby foarte disputat, iar fanii au promis și ei un spectacol pe cinste. Suporterii echipei gazdă au intrat pe stadion cu câteva ore înainte fluierului de start și și-au aplaudat favoriții, la sosirea la arenă a autocarului cu care s-au deplasat jucătorii lui Adrian Mutu.

„Avem un meci în care galeria Rapidului îi va învăța pe adversari ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa”, a declarat unul intre conducătorii galeriei din Giulești, Liviu Ungurean.

Fanii formației vizitatoare s-au organizat și au venit cu toții pe jos la stadion. Jandarmii au fost lângă ei tot timpul, dar asta nu înseamnă că în timpul acestei călătorii nu au explodat petarde.

Fanii celor două echipe, acuze dure înaintea partidei

Fanii celor de la FCSB ar fi trebuit să primească bilete cât să ocupe o întreagă peluză. Așa s-au înțeles înaintea partidei conducătorii celor două galerii, dar cu o zi înaintea partidei, suporterii din Giulești s-au răzgândit.

„Inițial așa ne-am dorit, dar dacă conducerea Rapidului a luat această decizie… am fost la ședința tehnică acum o jumătate de oră, chiar Jandarmeria Română a propus acest lucru.

Noi, galeria Rapidului, nu ne băgăm să facem ordine în club. Noi doar susținem echipa, ne achiziționăm bilete, abonamente și așa mai departe. Noi ne reprezentăm doar prin prestațiile pe care le oferim la meciurile de fotbal. Nu ne băgăm în conducere și în administrarea echipei”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit sport.ro.

În aceste condiții, fanii formației vizitatoare au primit doar șase sute de bilete. Asta înseamnă fix cota de cinci la sută care se acordă oaspeților. Gheorghe Mustață a promis că lucrurile vor sta la fel și la meciul retur, de pe Arena Națională.

„Înțelegerea nu s-a respectat. A fost clară, auzisem în urmă cu două săptămâni că vor să facă cum fac de obicei, adică să zică că ne dau peluza, apoi că rămânem cu 5%. Aveam informații că se va întâmpla așa, vor avea aceeași soartă. Înseamnă că nu au respect față de suporteri, așa că la meciul retur vor sta și oameni afară.

Gigi nu le va da nicio peluză, ei cred că vor face o intervenție pe la patron, prin relații. Gigi va face exact ce spunem și noi la nivel de peluză. Cum noi am fost nevoiți să lăsăm suporteri acasă, așa se va întâmpla și în retur.

Vă spun o surpriză! Jandarmeria a spus clar: «Nouă ne convenea mai bine să vă dea toată peluză, vă aveam în supraveghere mai bine decât într-un colț». Organizatorii au decis lucrul acesta, pentru că au văzut ce s-a întâmplat la meciul cu U Cluj, frica își spune cuvântul. Oricum cei 600 vom arăta ca 6000”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

Meciul Rapid – FCSB începe de la ora 21.30 și va putea fi urmărit pe site-ul www.impact.ro. În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat urmtoarele rezultate: Sepsi – FC Arge; 4-0, FC U Craiova – CFR Cluj 3-1 și Universitatea Cluj – CS Universitatea Craiova 1-1.

Urmăriți Impact.ro și pe