Atenție la neatenție. Ierți sau te frustrezi? Marte retrograd până pe 13 noiembrie

Astrolog Roxana Lușneac 27.10.2020, 09:18
Atenție la neatenție. Ierți sau te frustrezi? Marte retrograd până pe 13 noiembrie

Dacă ați ajuns la concluzia că 2020 este un an greu și cu multe încercări, perioada 9 septembrie -13 noiembrie poate fi intitulată ,, cum astrele pot face acest an unul și mai haotic’’. Marte este planeta războiului, a focului, a acțiunii, a energiei, a pasiunii, a sistemului circulatoriu, a inimii,  capului și a sângelui.

Marte retrograd. Cum ne influențează viața

Fiind o planetă cu atât de multă energie considerata a merge invers, tindem să facem lucrurile mult mai repede, iar în această grabă putem greși ușor. Indiferent dacă este voba de condus, de a lăsa o lumânarea nesupravegheata la a ne grăbi și a aluneca. Analizele efectuate în această perioadă trebuie repetate după 13 noiembrie, deoarece rezultatele  pot fi incorecte.

Marte și ketu au o acțiune inflamatorie, deci nimic nu trebuie lăsat nesupravegheat sau la întâmplare:  fie că e vorba de o răceală,  fie că e vorba de un aparat sau o sursă de foc. Totul trebuie tratat, scos din priză, stins.

Perioada cea mai haotică, cea mai intensă a acestei retrogradări este 3 octombrie -13 noiembrie, adică cea în care ne aflăm acum. Este în semnul pești, care este de apă, iar apa niciodată cu focul nu pot face o bună prietenie. Și dacă mai punem și influența lui Saturn din Capricorn și a nodului sud din scorpion, trebuie să fim și mai responsabili, deoarece totul poate fi amplificat!

Disciplină, responsabilitate, reținere de la impulsurile de moment, a lua timpul necesar pentru  a face fiecare acțiune în parte. Acestea sunt regulile de baza ale perioadei pentru a evita frustrările, micile accidente.

Marte va sta în Pești până pe 23 decembrie, deci ne putem simți cu toții mai vulnerabili și cum trecem totul prin filtrul emoțiilor. Această perioada de retrogradre până pe 13 noiembrie este bună pentru a face planuri, pentru a caută idei. Apoi, începând cu 14 noiembrie, putem respira  un pic mai ușurați și putem să trecem la acțiune pentru a le îndeplini.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: