Atenție! Digi România dă asta gratis acum. Cea mai bună veste pentru această perioadă

Ana Anitoiu 20.12.2020, 09:43
Atenție! Digi România dă asta gratis acum. Cea mai bună veste pentru această perioadă

Digi România le-a dat clienților cea mai bună veste, înainte de sărbătorile de iarnă, când multe persoane vor dori să uite de toate grijile și să se relaxeze, alături de cei dragi. Compania RCS – RDS oferă ceva pe gratis, un cadou pentru români, chiar înainte de Crăciun și Revelion.

Ce dă pe gratis Digi România. Veste bună pentru clienții RCS-RDS

Abonații Digi România RCS-RDS vor putea folosi pe gratis aplicația Digi Online. Aceasta le va veni la îndemână, mai ales în cazul în care au în plan să petreacă sărbătorile departe de casă. Ce oferă aplicația, mai exact? Simplu! Peste 75 de canale de televiziune online.

Astfel, abonații Digi România care vor folosi aplicația vor putea urmări meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Seria A, La Liga sau Ligue 1, de pe orice dispozitiv. În plus, în aceeași aplicație este pusă la dispoziție secțiunea HBO GO, unde aceștia pot urmări și seriale sau filme. Streamingul funcționează pe cinci dispozitive, iar contul permite verificarea numărului de dispozitive conectate.

Cum se activează cadoul de la Digi România, de sărbători

Acest serviciu gratuit se poate activa foarte ușor. Mai întâi, trebuie să fie accesat contul personal RCS-RDS. Apoi, se accesează secțiunea numită ”Serviciile mele” și se selectează serviciul. Apoi, trebuie să fie setate un nume și o parolă. După acest pas, fiecare nou utilizator va primi un e-mail ce va conține un link. Va trebui să fie accesat acel link din e-mail și gata!

Dincolo de funcționalitățile menționate, aplicația mai are un avantaj. Uneori, le permite utilizatorilor să urmărească seriale sau filme. De exemplu, în luna martie a acestui an, compania a difuzat serialul ”Numele Trandafirului”. Acesta a fost accesibil în premieră digitală națională, cu o lună înainte ca AMC să-l distribuie în televiziunea clasică.

Atentie! Digi Romania da asta gratis acum. Cea mai buna veste pentru aceasta perioada
Digi, pe un telefon mobil

Un alt cadou de la Digi România pentru abonați, înainte de sărbători

Acesta nu este primul anunț de acest fel pe care l-a făcut Digi România, în preajma sărbătorilor., Compania a început pe 14 decembrie să le ofere clienților Digi TV extraopțiunea 4K gratuit. Acest cadou de sărbători va fi valabil până la data de 31 decembrie 2020. Apoi, extraopțiunea 4K va fi disponibilă doar pentru prețul de cinci lei pe lună.

Astfel, până la finalul acestui an, abonații Digi România care au un televizor 4K, chiar dacă plătesc un pachet de servicii pentru televiziune analogică sau digitală, vor putea viziona gratuit posturile de televiziune Digi 4K și Eurosport 4K. Acestea sunt singurele canale 4K din grila Digi. Prin urmare, clienții vor putea urmări pe gratis evenimente sportive.

Ofertă de la Digi România, pentru o conexiune mai bună la internet

De asemenea, în preajma sărbătorilor de iarnă, Digi România le-a pus la dispoziție standardul Wi-Fi 6 pentru toate persoanele care vor să aibă un internet mai performant. Pentru a beneficia de această variantă actualizată, este nevoie de un alt router.

Românii care vor să beneficieze de acest serviciu, chiar dacă nu sunt abonați încă la Digi România, pot face trecerea la această companie foarte ușor. Dacă se abonează la Digi | RCS-RDS vor primi routerul Wi-Fi 6. Custodia aparatului costă doar cinci lei pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...