Astrologie, previziuni astrale 19 Octombrie – 23 Octombrie. O săptămână dedicată relațiilor bazate pe armonie și încredere

Astrolog D. Mădă 19.10.2020, 19:20
Astrologie, previziuni astrale 19 Octombrie – 23 Octombrie. O săptămână dedicată relațiilor bazate pe armonie și încredere
V-am vorbit despre o toamnă plină de evenimente astrale, iar săptămâna ce tocmai a început ne poate aduce o doză de optimism și echilibru în cadrul relațiilor.

Astrologie, previziuni astrale 19 Octombrie – 23 Octombrie

În prima parte a săptămânii energia Lunii Noi în Balanță este încă prezentă, motiv pentru care vă recomand să meditați la următoarea întrebare “Ce relații imi definesc viața și care dintre ele vreau să îmi definească viitorul?”
Pe măsură ce navigăm prin energiile aduse de Mercur (comunicare, gândire) Rx în Scorpion, care în prima parte a săptămânii se află în opoziție cu Uranus (surprize, imprevizibil) Rx în Taur, iar Marte Rx în Berbec în aspect tensionat cu Jupiter în Capricorn, avem ocazia să conștientizăm ce frici, temeri sau obsesii ne blochează mental și emoțional în interacțiunea cu ceilalți.
Povesteam în articolul despre Mercur Rx în Scoprion că anumite evenimente sau relații din trecut pot să redevină de actualitate.
Prin aspectul cu Uranus Rx în Taur totul stă sub semnul imprevizibilului sau al surprizelor, ceea ce ne poate aduce vești, mesaje sau reîntâlniri neprevăzute, motiv pentru care ne putem simți scoși din zona de confort.
Astrologie, previziuni astrale 19 Octombrie - 23 Octombrie
Astrologie, previziuni astrale 19 Octombrie – 23 Octombrie

O săptămână dedicată relațiilor bazate pe armonie și încredere

Avem acum ocazia de a înțelege (Mercur) care este adevărata noastră valoare în cadrul parteneriatelor (de orice natură), sau poate să observăm că ce credeam că are valoare acum o lună de ex, azi să nu mai însemne nimic.
Este important să dăm dovadă de flexibilitate, să nu facem din “țânțar armăsar”, abordand situația cu mult calm și răbdare, iar printr-o comunicare deschisă și transparentă ne putem elibera din punct de vedere mental și emoțional.
La începutul articolului aminteam despre Luna Nouă în Balanță, moment în care de obicei ne setăm intenții noi.
Aș spune că de data aceasta înainte de a ne face planuri noi, energiile ne invită să tragem anumite concluzii vis-a-vis de echilibrul pe care îl căutăm și cât de autentice sunt parteneriatele actuale.
Pentru asta Venus, cea care guvernează semnul Balanței, tranzitează Fecioara până pe 28.10.2020, oferindu-ne acum ocazia să înțelegem cât de sănătoase sunt relațiile actuale, meditând la întrebarea „Cât de mult îmi doresc de dragul armoniei și anumitor atașamente să salvez aparențele sau să mă compromit ?”
În intervalul 19.10 – 20.10 Venus în trigon cu Jupiter ne susține printr-un moment minunat în care socializarea cu ceilalți poate curge armonios.
Energia planetei Venus (dorințe, plăceri, iubire, relații) în Fecioară este conectată către planul mental și atenția la detalii, iar aspectul benefic făcut cu Jupiter (adevăr, credințe, noroc, succes) crează un flux armonios de energie care ne susține prin manifestarea adevărului în interacțiunea cu ceilalți.
Relațiile care sunt dezvoltate sănătos, au șansa acum să atingă noi culmi semnificative, iar cele care sunt bazate pe atașamente sau compromisuri pot suferi modificări de direcție.
Totul depinde de evaluare, și făcând acest lucru avem șansa de a crea un echilibru real la nivel interior, dar și exterior.
În intervalul 21.10 – 22.10 Venus se conectează benefic cu Pluton, energie care ne poate aduce intensitate și pasiune pentru acele relații sau lucruri care ne aduc bucurie.
Cum Venus stăpânește și latura financiară, aș spune că este un moment oportun de a reanaliza cu lux de amănunte domeniul în care merită să ne investim resursele.
Finalul de săptămână , mai concret intervalul 23.10. – 24.10 este marcat de aspectul benefic dintre Venus și Saturn.
Relațiile actuale se pot bucura de o structură mult mai sănătoasă, iar cele în care exista anumite dezechilibre acum își pot găsi rezolvarea, folosindu-ne de logică si rațiune (Fecioara)
Bazându-ne pe sinceritate și respect reciproc putem obține soluțiile sau rezultatele dorite.
Balanța ne oferă ocazia de a ne defini spațiul personal și energiile prin care ne conectăm cu ceilalți.
Este important ca în următoarea perioadă să ne focusăm pe revizuirea modului în care ne investim energia în raport cu ceilalți.
Tot acest interval ne poate crea ulterior spațiul necesar de a pune în practică intențiile setate de Luna Nouă în Balanță. Toate la timpul lor! Este important să nu rămânem ancorați în trecut, să iertăm și să recalibrăm.
Marin Preda spunea că “Dacă dragoste nu e, nimic nu e”, așa și noi, să avem încredere în ceea ce știm deja.
Notă : Soarele intra in Scorpion pe 23.10.2020. Voi reveni cu detalii într-un articol separat.
Urmăriți Impact.ro și pe