Aşa sigur nu ţi-l închipuiai pe Dani Oțil. Ce păţeşte în fiecare seară matinalul: “Până la barbă mă ia”

Nicu Stan 14.10.2021, 13:26
Aşa sigur nu ţi-l închipuiai pe Dani Oțil. Ce păţeşte în fiecare seară matinalul: “Până la barbă mă ia”

Nimeni nu și-l închipuia pe matinalul de la Antena 1, Dani Oțil, într-o așa ipostază. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit ce pățește în ultimul timp, de când a devenit tată. Prin ce trece îndrăgitul prezentator seară de seară, vedeți în rândurile de mai jos.

Dani Oțil trăiește un coșmar seară de seară. Prin câte trece îndrăgitul prezentator

Dani Oțil a devenit tată de aproximativ o lună, iar poveștile despre actuala perioadă din viața matinalului continuă zi de zi în emisiunea pe care acesta o prezintă.

Astfel, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a iscat o adevărată isterie, după ce Dani a spus ce îi face fiul său seară de seară. Concluzia a fost una singură: ”bebelușul să se facă popă”.

Dani Otil, ”chinuit” de fiul sau in fiecare seara
Dani Otil, ”chinuit” de fiul sau in fiecare seara

Dani Oțil spune ca o să ajungă la azilul de bătrâni

”Dani: Câți specialisti de crescut copii sunt în România? (…) Mi-a zis doamna doctor că bebelușul că poate să facă pipi și în situație de stres și în situație de confort. Înainte de băiță, bebelușul îmi aplică un jet, iar eu sunt la bustul gol că știu ce mă așteaptă.

Până la barbă mă ia…  Mi-a zis un prieten că la fel o să se întâmple și când o să îl întrebi la ce ora vine acasă…. Lasă, Răzvane, că la azil o să stăm în același pat. O să ne ținem de cald. O sa fac eu pe tine și tu pe mine.

Răzvan: Eu o să scap mai repede, am fost mai precoce.

Mama Gabrielei Prisăcariu vrea să-și vadă nepotul preot

Dani: Soacra mea a zis că vrea ca bebelușul să se facă popa, iar după ancheta Recorder i s-a intărit ideea. Și bunica mea voia ca eu sa fiu popă.

Ristei: Si cum ii ziceți acum bebelușului? ”Micul Alb”? Că eu, unul, nu aș putea să îi zic așa la al meu…” a fost dialogul haios iscat în ediția de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani,  14 octombrie.

Cum o să fie Dani Oțil când și-o duce copilul la grădiniță

Chiar dacă mai este mult timp până atunci, Dani Oțil s-a închipuit pe sine la momentul când va trebui să își ducă fiul la gradiniță. Acestuia i-a spus că va fi un tătic foarte hot atunci, astfel că prezentatorul TV a glumit pe tema asta, spunând că are pregătite chiar și câteva ținute pentru când va veni momentul.

”Mi s-a zis că sunt mult mai mișto de când am bebeluș, chiar dacă arăt la fel. Am înțeles că atunci când mă voi duce să-l iau de la grădiniță, voi fi și mai sexy. Deci mi-am pregătit niște ținute… Irinel Columbeanu în cea mai bună perioadă a lui vestimentară va fi lapte praf”, a mai spus Dani Oțil.

Urmăriți Impact.ro și pe