Aşa arată noul complex rezidenţial al Simonei Halep. Locuinţele din Mamaia Nord abundă de lux

Nicu Stan 06.04.2021, 10:49

Aşa arată noul complex rezidenţial al Simonei Halep. Locuinţele din Mamaia Nord abundă de lux. Cum face campioana reclamă afacerii sale, citește în articolul de mai jos.

Simona Halep a terminat de construit hotelul de la Năvodari. Cât costă închirierea unui apartament în minivacanța de 1 Mai

S-a aflat cum arată noul complex rezidenţial pe care îl construiește Simona Halep în stațiunea Mamaia Nord. Cartierul abundă de lux. Cum face Simona Halep reclamă afacerii sale imobiliare.

Astfel, Simona Halep, fost număr 1 WTA,  a postat pe contul său oficial de Facebook imagini din complexul rezidenţial de lux, situat la malul Mării Negre.

Asa arata apartamentele de inchiriat ale Simonei Halep
Asa arata apartamentele de inchiriat ale Simonei Halep

Năvodari, un oraș în plină expansiune

Turiştii care nu mai au răbdare cu aglomeraţia care se regăsește în staţiunea Mamaia aleg stațiunea Năvodari, oraş turistic care s-a dezvoltat rapid, sau sudul litoralului. Printre investiţiile noi din orașul Năvodari se regăsește şi Lotus Studios, complexul turistic care îi aparţine Simonei Halep.

Cartierul rezidențial, care face parte din Halep Group, este localizat chiar pe strada Lotus, la o circa 500 de metri de plaja Ammos. De afacerea imobiliară a Simonei Halep de pe litoral se ocupă fratele său, Nicolae Halep, care speră să revoluţioneze turismul pe timp de epidemie de coronavirus.

Simona Halep s-a lansat în afaceri în 2017

Simona Halep a început afacerile în 2017, când a deschis o cafenea în Constanţa, pe care a numit-o folosind iniţialele sale- SH. După doar un an cafeneaua a fost închisă, iar sportiva anunșa că își face un hotel de tip boutique. După asta, Simona Halep a început să investească în proiecte mai mari, astfel că în 2018, a început construcţia blocului de apartamente din Năvodari.

Fratele Simonei, Nicolae Jalep, spune că respectiva construcţie are 20 de apartamente foarte spaţiase, cu o suprafaţă utilă de 47 metri pătraţi, 60 metri pătraţi cu tot cu balcon.

Apartamentele au dotări de lux

De asemenea, fiecare apartament are living, un dormitor şi o bucătărie complet utilată. Complexul de vacanţă are câteva de etaje înălţime, iar camerele sunt foarte elegante, spaţioase şi vopsite în culori calde, marine. De asemenea, spaţiile comune sunt din marmură.

Complexul de locuinţe va fi deschis începând cu 29 aprilie, când apartamentele vor putea fi închiriate în regim hotelier. Acum, spune Nicolae Halep, se lucrează la ultimele pregătiri, cum ar fi curăţenia şi igienizarea tuturor spaţiilor, mai ales că ne aflăm în plină pandemie de COVID-19. În plus, blocul cu apartamente va avea recepţia la parter. Aceasta va funcționa în regim non-stop.

Cît costă închirierea unui apartament în plin sezon

O noapte de vacanţă în mini-vacanţa de 1 mai, într-un apartament în hotelul Simonei Halep, costă între 700-800 de lei pe noapte, iar în vârf de sezon estival, preţurile cresc fiind cuprinse între 900-1.200 de lei pe noapte.

Urmăriți Impact.ro și pe