Armin Nicoară dă cărțile pe față despre sarcina Claudiei Puican. „Îmi doresc un băiețel” (Exclusiv)

Andrei Simion, Coteț Alexandru 30.03.2023, 20:11
Armin Nicoară dă cărțile pe față despre sarcina Claudiei Puican. „Îmi doresc un băiețel” (Exclusiv)

Armin Nicoară dă cărțile pe față despre sarcina Claudiei Puican. Saxofonistul a spus că se pregătește să dea vestea oficială după Paște, dacă totul va decurge bine până atunci. El a precizat că își dorește să aibă un copil, la fel ca partenera lui.

Armin Nicoară, despre sarcina Claudiei Puican

Armin Nicoară a spus că el și partenera lui nu au nimic oficial de anunțat și că momentan stau „în așteptare”. Abia după Paște, dacă va fi cazul, vor face un anunț în acest sens.

„Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește! Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță”, a spus Armin Nicoară.

Armin Nicoara
Armin Nicoară

Armin Nicoară, despre cum a reușit să își țină problemele de sănătate în frâu

De asemenea, Armin Nicoară, care a fost diagnosticat cu diabet la vârsta de 15 ani, a povestit că abia după 22 de ani de chin și de numeroase injecții cu insulină, poate duce o viață aproape normală.

„Sunt foarte bine acum și am o viață mai bună, după ce am început să folosesc niște plasturi americani, de ultimă generație, cu insulină, pe care îi lipesc pe mână. Cu ajutorul lor nu mai trebuie să țin regim, pot face duș cu ei aplicați pe umăr, ba chiar pot juca și fotbal.

Înainte de acești plasturi, aveam o pompă cu insulină, pe abdomen, dar mi-era foarte greu cu ea, avea un furtunaș, care tot atârna. Acum pot să și muncesc mai mult. După perioada Postului Paștelui și până în ianuarie 2024 avem totul ocupat, cu nunți, cu petreceri private”, a spus Armin Nicoară, potrivit Playtech Știri.

Saxofonistul Armin Nicoară a povestit că în relația lor, soția lui a fost cea care a făcut primul pa, pentru că s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă nu vrea să cânte împreună. Abia după ce el i-a spus să meargă la fratele lui, Armando, care e și impresar, a început povestea lor de dragoste.

Urmăriți Impact.ro și pe