Apariția deocheată cu care Loredana a încins internetul. Nu s-a mai expus niciodată atât de provocator. Foto

Anca Manolica 04.11.2022, 14:51

Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii cu aparițiile sale pline de senzualitate. La cei 52 de ani ai săi, artista nu își arată deloc vârsta, pozând mereu sexy și scoțându-și mereu în evidență formele de invidiat pe care le are. Iată cea mai nouă apariție deocheată a vedetei, care a încins internetul.

Apariția deocheată cu care Loredana a aprins imaginația bărbaților

Jurata de la X Factor România surprinde din nou! Celebra cântăreață a postat un nou videoclip pe internet, în care apare într-o costumație extrem de provocatoare. Fanii săi sunt deja obișnuiți cu aparițiile care îi lasă fără cuvinte, și iată că nici de această dată blondina nu a „dezamăgit”!

Extravagantă, mereu în schimbare, Loredana Groza a reușit să se mențină în atenția publicului pe toată durata carierei sale. Aparițiile deocheate ale frumoasei vedete lasă la vedere mai mult decât se așteaptă urmăritorii ei, astfel că imaginile recente cu ea au stârnit rapid controverse printre internauți. A adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii, în care fanii săi nu s-au mai oprit din a o complimenta.

Loredana, apariții incendiare pe internet
Loredana, apariții incendiare pe internet

Nu s-a mai expus niciodată atât de provocator

Fosta componentă a juriului de la „Vocea României” a uimit, din nou, pe toată lumea. Deși este adesea criticată pentru aparițiile sale excentrice, artista nu pare a fi prea afectată sau deranjată de acest lucru, ea continuând să se expună așa cum crede și cum simte. Stilul său vestimentar aparte îi scoate mereu în evidență formele voluptoase de care aceasta este foarte mândră.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Loredana Groza s-a pozat într-o ținută extrem de sexy și provocatoare. Blondina a îmbrăcat un body roșu din dantelă, pe care l-a asortat cu o pereche de cizme înalte din piele, în aceeași nuanță, și cu o pelerină. Nu a lipsit, desigur, nici masca roșie, care i-a scos în evidență ochii strălucitori. Vezi în Galeria FOTO imaginile incendiare cu vedeta.

Toate acestea i-au complimentat formele apetisante, astfel că postarea a făcut rapid înconjurul internetului. Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de către utilizatori.

„Întinerești pe zi ce trece”/ „Ești cea mai bună”. „Nemuritoare”/ „O minune de femeie”/ „Sublimă”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani în mediul online.

Citește și Filmarea cu Loredana Groza în limuzină a ajuns pe internet. Pe imagini se vede ce aptitudini are artista

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...