Aparatul pe care Adela Popescu și l-a pus în casă. „Vă vine sau nu să credeți, este adevărat”

Beatrice Dumitru 15.02.2023, 09:35
Aparatul pe care Adela Popescu și l-a pus în casă. „Vă vine sau nu să credeți, este adevărat”

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc și una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran. Și pe plan personal se poate considera o femeie împlinită și fericită, având un mariaj reușit alături de Radu Vâlcan. Adela Popescu a făcut o schimbare în viața sa la care visa de mult timp și a dezvăluit despre ce este vorba.

Ce schimbare a făcut Adela Popescu

Adela Popescu este o femeie fericită alături de soțul său, Radu Vâlcan, cu care are trei copii superbi, Andrei, Alexandru și Adrian. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Actrița este foarte atașată de familie, iar când nu are vreun proiect are grijă de cei mici.

Viața Adelei Popescu s-a schimbat foarte mult de când a devenit mamă și nu mai are atât de mult timp liber pe cât și-ar dori, pentru că se implică foarte mult în creșterea celor mici. Pentru că își dorește să facă sport pentru a se menține în formă, dar are un program încărcat, actrița le-a spus fanilor săi din mediul online că și-a achiziționat o bandă de alergare și va începe să o folosească acasă, fără a fi nevoită să meargă la sală.

Aparatul pe care Adela Popescu și l-a pus în casă. „Vă vine sau nu să credeți, este adevărat”
Adela Popescu, alături de soțul său, Radu Vâlcan.

„Vă vine sau nu să credeți, este adevărat!”, a spus Adela Popescu, pe pagina sa de socializare.

Adela Popescu, petrecere surpriză pentru soțul său

În urmă cu câteva zile, Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani și se aștepta să petreacă doar cu soția și cei trei copii, dar Adela Popescu i-a pregătit o petrecere surpriză, iar toți cei dragi au fost alături de el. Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Mihai Morar, Laura Cosoi sau Andreea Ibacka s-au aflat printre invitați.

Adela mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream. Dar, așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela Popescu a prezentat ani la rând emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, dar s-a retras din acest proiect când a plecat în Republica Dominicană, unde a prezentat showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. În prezent, nu are de gând să revină pe micul ecran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...