Anunțul neașteptat al lui Dan Ursa după ce a câștigat Survivor 2023. Imaginile sunt emoționante

Corina Oprea 28.05.2023, 21:17

Competiția Survivor s-a terminat, iar câștigătorul este Dan Ursa. Războinicul i-a cucerit pe cei de acasă și, odată întors în țară, a oferit primele detalii despre reușita sa. Bărbatul a făcut un anunț important după câștigarea premiului cel mare și un gest emoționant, cu care a reușit să surprindă.

Anunțul impresionant al câștigătorului Survivor 2023

Dan Ursa a plecat în România cu trofeul Survivor 2023, dar și cu premiul cel mare, de 100.000 de euro, din care se scad 16.000 de euro taxele. Acesta a încasat și câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republică, iar totalul a fost de 21. Astfel, înseamnă că doar pentru participare a primit în jur de 31.500 de euro, scrie playsport.ro.

Cu toate acestea, odată întors acasă, Dan Ursa a făcut un anunț extrem de interesant. Chiar dacă a pus mâna pe bani frumoși, nu are de gând să se limiteze la ei. Îi place foarte mult ceea ce făcea înainte de a merge la Survivor și chiar este mândru de meseria lui de director zonal de vânzări în orașul Cluj-Napoca.

„Da, urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce îmi place”, a spus Dan Ursa pentru Click.

Întrebat dacă ia în calcul să mai participe la o emisiune similară cu Survivor România, acesta nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns afirmativ. Adoră provocările și va accepta orice provocare va primi, pentru că Survivor a fost doar începutul.

Dan Ursa 

Ce a făcut Dan Ursa imediat după ce a ajuns în țară

Dan Ursa a fost extrem fericit de rezultatul pentru care a muncit timp de cinci luni. A stat departe de cei dragi, de soție și fiica lor și prieteni, dar toate eforturile au meritat, pentru că s-a întors cu premiul cel mare. Acasă a fost așteptat de persoanele iubite, care l-au susținut cu voturi și cu sufletul la gură pe tot parcursul competiției.

Imediat ce a ajuns acasă, Războinicul a organizat o adunare la care i-a invitat pe toți cei care îl iubesc. Acesta le-a dus dorul și a vrut să îi aibă alături pe toți, după luni întregi de chin. A imortalizat fiecare moment important și a publicat imaginile în mediul online, unde a adunat o mulțime de gânduri bune.

Urmăriți Impact.ro și pe